پخش زنده
امروز: -
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلالاحمر گفت: بیش از ۷۰ درصد تجهیزات مربوط به ارتزها و بیش از ۴۰ درصد تجهیزات مربوط به پروتزها توسط شرکتهای دانشبنیان تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پیمان نامدار معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلالاحمر درباره فعالیت این سازمان در بخش توانبخشی گفت: طی یک سال گذشته اتفاق بسیار بزرگی در حوزه توانبخشی در کشور رخ داد. تحریمهای ظالمانه و عدم امکان انتقال ارز برای خریدهای جمعیت و ارگانهایی که در بخش توانبخشی فعالیت میکنند مثل بهزیستی و بنیاد شهید باعث شده بود تا بیش از ۹۰ درصد قطعات موردنیاز در ساخت دستوپای مصنوعی و قطعات اصلاحی ستون فقرات که بیماری شایع است با مشکل مواجه شود.
وی ادامه داد: علیرغم سختی واردات و هزینه بالای آن همه قطعات و تجهیزات از خارج وارد میشد در این میان ما از شعار خارج شده و وارد عمل شدیم و این قطعات را در داخل کشور تولید کردیم که بسیاری از آنان در حال حاضر در دسترس بیماران است.
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلالاحمر عنوان کرد: برای اولینبار شرکتهای دانشبنیان از طریق معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، صندوقهای نوآوری و شکوفایی، دانشگاههای صنعتی شریف و دانشگاه علوم پزشکی ارتباط برقرار کردیم و بیش از ۷۰ درصد تجهیزات مربوط به ارتزها و بیش از ۴۰ درصد تجهیزات مربوط به پروتزها توسط آنان تولید شد و اینگونه محصولات باکیفیت با هزینههای مقرونبهصرفه برای بیماران محیا شد.
نامدار با تأکید بر اینکه بسیاری از افرادی که دچار آسیبهای توانبخشی هستند شامل بیمههای حمایتی نیستند و هزینه بالایی را متحمل میشوند تصریح کرد: چندی پیش برای ساخت پروتز یک اندام تحتانی افزون بر ۶۰ تا ۸۰ میلیون تومان باید هزینه میکردیم؛ اما اکنون با تجهیزاتی که توسط جوانان در شرکتهای دانشبنیان ساخته شده توانستیم این عدد را به یکسوم برسانیم.