تداوم بازرسی از قنادیها و رستورانهای استان تهران
سرپرست ادارهکل استاندارد استان تهران گفت: قنادیها، آجیلفروشیها و رستورانهای استان، در راستای طرح عیدانه، برای نظارت بر خدمات ارائهشده به شهروندان، از نیمه اسفندماه، به مدت یک ماه در حال بازرسیاند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما از ادارهکل استاندارد استان تهران، آقای محمدحسین طاهری، در خصوص ارزیابی خدمات رستورانها افزود: در این بازرسیها نحوه پذیرایی در سالن رستوران، الزامات و شرایط عمومی بهداشتی محل طبخ، سالن پذیرایی، وضعیت بهداشتی تاسیسات و تجهیزات بررسی و ارزیابی میشود.
وی اضافه کرد: در این بازرسیها، نمایندگانی از سازمان ملی استاندارد ایران و اتحادیه رستورانداران، بازرسان ادارهکل را همراهی میکنند.
طاهری همچنین در خصوص شاخصهای ارزیابی قنادیها و آجیلفروشیها گفت: بازرسان استاندارد با مراجعه به این مراکز، وضعیت بهداشتی کارکنان فعال در بخشهای مختلف، بهداشت فضاهای مختلف نظیر انبارها، یخچالها و محل عرضه خشکبار و شیرینیجات را مورد ارزیابی قرار میدهند.
گفتنی است، طرح عیدانه از سوی سازمان ملی استاندارد، از ۱۵ اسفندماه آغاز و تا ۱۵ فروردینماه، با محورهای نظارت بر بازار و ارائه خدمات استاندارد در مراکزی نظیر فروشگاههای زنجیرهای، رستوران ها، پایانههای مسافربری، فرودگاهها و ایستگاههای قطار، مراکز اقامتی، میادین میوه و ترهبار، خدمات قالیشویی و مراکز فروش شیرینی و آجیل، در حال اجراست.