پخش زنده
امروز: -
گروههای فلسطینی ضمن محکوم کردن نشست امنیتی شرم الشیخ، اعلام کردند این نشست تلاش جدیدی برای سرپوش گذاشتن بر جنایتهای روزافزون رژیم صهیونیستی است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، به نقل از تلویزیون المیادین، گروههای فلسطینی با برگزاری تجمع در غزه بر مخالفت قاطعانه با نشست امنیتی شرم الشیخ تاکید کردند و این نشست را راهی برای سرپوش گذاشتن بر جنایتهای رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین دانستند.
گروههای فلسطینی در غزه ضمن محکوم کردن نشست امنیتی شرم الشیخ، اعلام کردند این نشست تلاش جدیدی برای سرپوش گذاشتن بر جنایتهای روزافزون اسرائیل است. این گروهها تاکید کردند ملت فلسطین و مقاومت آن به هر قیمتی شده، طرحها برای از بین بردن آرمان فلسطین را به شکست خواهند کشاند.
نشست امنیتی شرم الشیخ در شرایطی برگزار شد که ملت فلسطین نبرد گستردهای علیه رژیم اشغالگر و جنایتهای روزافزون آن در پیش گرفته است. فلسطینیان درباره مخالفت با این نشست اتفاق نظر دارند و آن را هدیه رایگان به دولت بنیامین نتانیاهو میدانند؛ آن هم در حالی که این دولت جنگ واقعی علیه فلسطینیان و مقدسات آنها به راه انداخته است.
خالد البطش از رهبران جنبش جهاد اسلامی گفت: «این نشست که کاملا با خواسته آمریکا برگزار شد، در چارچوب کاستن از مشکلات رژیم اشغالگر و نجات دادن دولتی با حضور وزیرانی مانند اسموتریچ و بن گویر انجام شد، زیرا رژیم اشغالگر از بحرانهای داخلی رنج میبرد. تشکیلات خودگردان فلسطین باید وحدت ملی را بازگرداند و پایداری مردم در کرانه باختری و غزه را تقویت کند.»
حازم قاسم سخنگوی جنبش حماس گفت: «این نشست، رژیم اشغالگر را به ارتکاب جنایتهای بیشتر تشویق میکند. همان طور که این اتفاق در جنین، نابلس، جنین و حواره روی داد. رژیم اشغالگر از این نشست سوء استفاده میکند تا در برابر جهان به گونهای رفتار کند که گویی مسئولیتی در این زمینه نداشته است.»
نشست شرم الشیخ فقط چند هفته پس از نشست امنیتی العقبه برگزار شد و پس از نشست العقبه، رژیم اشغالگر برای ریختن خون افراد بیگناه و قانونی جلوه دادن شهرک سازی تلاش کرد. مردم و گروههای فلسطینی میگویند برگزاری این نشست به منزله کودتا علیه عزم و اراده ملت فلسطین و خروج از اجماع ملی است. بسیاری از کسانی که در این تجمع حضور یافتند، درباره پیامدهای آن هشدار دادند، زیرا این نشست را طرحی خطرناک برای مقاومت روزافزون در کرانه باختری و قدس دانستند.
صلاح عبد العاطی رئیس سازمان بین المللی حمایت از حقوق ملت فلسطین گفت «هدف از این نشست و حضور در آن، سرپوش گذاشتن بر جنایتهای رژیم اشغالگر و کمک به تشکیلات خودگردان برای مقابله با مقاومت در کرانه باختری و مقابله با ملت فلسطین است. این موضوع نشان دهنده رفتار تشکیلات خودگردان است که در سطح گناه سیاسی است که باید از آن عقب نشینی کند.»
نشستهای امنیتی، مسئله فلسطین را در دو راهی دشواری قرار میدهد و بسیاری در این باره اتفاق نظر دارند که این وضعیت خطرناکترین شرایط در طول سالهای درگیری با رژیم اشغالگر محسوب میشود.
گروههای فلسطینی تاکید میکنند تبدیل مسئله فلسطین از مسئله آزادی خواهانه ملت تحت اشغالگری به مسئله صرفا امنیتی، موضوع خطرناکی است و این امر محقق نخواهد شد. گروههای فلسطینی تهدید کردند همه طرحهای کنونی برای از بین بردن مسئله فلسطین را به شکست خواهند کشاند.