پخش زنده
امروز: -
یک کارشناس ماهیان زینتی ضمن اشاره به اینکه ماهی قرمز یا گلدفیش قدمت بیش از ۱۰۰ سال در کشور دارد و همه تولید داخل هستند، راههای نگهداری از این ماهیها را تبیین کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدحسن الهی راههای نگهداری از ماهی قرمز سفره هفت سین را تبیین کرد و گفت: تا حد امکان از مراکز مجاز یعنی اکواریوم فروشیها و مغازههایی که مجوز دامپزشکی دارند ماهی قرمز خریداری کنید.
وی ادامه داد: از خرید ماهیهایی که از سطح آب تنفس میکنند، در بدن آنها خونریزی وجود دارد، زخم یا لکه سفید دارند، فلس آنها ریخته شده، به درستی شنا نمیکنند و ساییدگی باله دارند اجتناب کنید.
کارشناس ماهیان زینتی سازمان شیلات اضافه کرد: هنگام خرید ماهی قرمز بایستی میزان آب مناسب در پلاستیک و دوبرابر آن هوا باشد.
الهی عنوان کرد:از دستکاری ماهی قرمز خودداری کنید و برای تعویض آب آن نیز از دستکش استفاده کنید. البته با اطمینان میگوییم که تاکنون هیچ بیماری مشترکی بین ماهی قرمز و انسان مشاهده نشده است و مردم میتوانند بدون نگرانی ماهی قرمز خریداری کنند.
کارشناس ماهیان زینتی تصریح کرد: از زیاد غذا دادن به ماهی خودداری کنید و غذای ماهی را از مغازههای معتبر با برچسب غذای ماهی گلدفیش یا قرمز خریداری کنید.
وی با اشاره به اینکه بایستی به هنگام کدر شدن، آب ماهی آن را تعویض کرد، گفت: هفتهای یکبار باید آب ماهی عوض شود. برای تعویض آب هم آب شهری را در ظرف دیگر به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت قرار داده تا گاز کلر که باعث مسمومیت ماهی قرمز و تلف شدن آنها میشود از آن خارج شده و سپس با همدما کردن آب، ماهی را به آن ظرف منتقل کنید.