همچنین کیوی به دلیل داشتن فیبر فراوان، به هضم بهتر غذا کمک می کند ؛ کیوی حاوی آنزیم اکتینیدین نیز است که یک ماده مناسب برای هضم پروتئینهاست به همین دلیل خواص کیوی برای معده و هضم بهتر غذا را یکی از مهم ترین خواص آن تلقی میکنند زیرا هضم بهتر غذا، از بروز مشکلات گوارشی مختلف نیز جلوگیری خواهد کرد.
کیوی به دلیل داشتن ویتامین C و انواع مواد مغذی مورد نیاز بدن موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود از این رو مصرف کیوی برای جلوگیری از سرماخوردگی و مبارزه با انواع بیماریها مانند ویروس کرونا یا آنفولانزا، مفید است؛ این موضوع به ویژه برای افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند مانند برخی از افراد بالای ۶۵ سال،مهم است.
مصرف کیوی علاوه بر تقویت سیستم ایمنی و کمک به بدن در مبارزه با بیماریها، می تواند برای کنترل فشار خون نیز مفید باشد. محققان بر اساس تحقیقات صورت گرفته، دریافتند که مصرف روزانه ۱ الی ۳ عدد کیوی برای افرادی که به فشار خون بالا مبتلا هستند، میتواند در کنار مصرف داروهای تجویز شده پزشک، مفید باشد. کنترل فشار خون به جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی و سکتههای قلبی و مغزی کمک میکند.
کیوی علاوه بر اینکه باعث کنترل فشار خون میشود، از لخته شدن خون نیز جلوگیری میکند. مصرف کیوی سبب رقیق شدن خون میشود. کیوی همچنین چربی خون را کاهش میدهد به همین دلیل افرادی که چربی خون یا غلظت خون بالا دارند، میتوانند مصرف کیوی را در رژیم غذایی خود بگنجانند.
همچنین بر اساس تحقیقات انجام شده، کیوی میتواند به جلوگیری از تخریب چشم کمک کند.کیوی به دلیل مواد مغذی که دارد، به محافظت از چشم کمک میکند بنابراین مصرف کیوی برای سلامت چشم ها مفید است.
در پایان کیوی به دلیل سرشار بودن از مواد مغزی و کمک به کنترل فشار خون، برای بهبود سلامت قلب مفید است. مصرف کیوی همچنین از بروز سکتههای قلبی پیشگیری میکند. کیوی همچنین باعث کاهش سطح کلسترول بد خون (LDL) میشود و خطر ابتلا به نارسایی قلبی را کاهش میدهد.