پخش زنده
امروز: -
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا گفت: میانگین فوتیهای جادهای به ازای هر 10 هزار وسیله نقلیه 7 و 3 دهم نفر است.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر سردار سرتیپ دوم اسکندر مومنی در دومین جشنواره «رسانه، ایمنی و فرهنگ ترافیک» افزود: امروزه حدود یک میلیارد و 700 میلیون وسیله نقلیه در دنیا وجود دارد و متأسفانه یک میلیون و 270 هزار نفر در تصادفات جادهای در سراسر دنیا فوت میشوند.
وی ادامه داد: میانگین فوتی جادهای دنیا به ازای هر 10 هزار وسیله نقلیه 7 و نیم نفر است و در آسیا این میانگین بالای 10 نفر است اما در ایران 7 و 3 دهم نفر است و در اروپا نیز 2 و 7 دهم نفر است.
سردار مومنی گفت: ما در مقایسه با میانگین دنیا چند درصدی پایین هستیم اما در مقایسه با میانگین آسیا در جایگاه بهتری قرار داریم.
وی افزود: در سالهای نه چندان دور یعنی سال 85 این میانگین به ازای هر 10 هزار وسیله نقلیه 25 نفر کشته در کشور بود که اکنون به 7 و 3 دهم نفر رسیده است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی در ادامه گفت: این دستاورد بزرگی است که با همت و تلاش همه بخش های جامعه و مشارکت همه مردم و اصحاب رسانه میسر شده است.
سردار مومنی افزود: در سال های 84 و 85 بالغ بر 27 هزار و 800 نفر در جاده های کشور فوتی داشتیم اما امروز به زیر 19 هزار نفر رسیده است، با وجود اینکه خودروهای ما چند برابر شده و سفرهای ما نیز بیشتر شده است، اما این رقم در تصادفات جادهای بالاست.
وی ادامه داد: با این بررسیها وقتی به گذشته نگاه می کنیم سوانح رانندگی ما کم شده است، اما باید توجه داشت که این رقم جمعیت یک شهر است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا در ادامه با بیان این که ما در پلیس راهنمایی و رانندگی از میان همه مولفهها، رویکرد اصلیمان ارتقاء فرهنگ راهنمایی و رانندگی در جامعه است گفت: هر چند عوامل دیگری از جمله ایمنی راه و وسایل حمل و نقل و امداد و نجات در این میان دخیل هستند، اما با توجه به نقش بی بدیل عامل انسانی، پلیس بر ارتقاء فرهنگ رانندگی توجه و تمرکز دارد.
وی ادامه داد: البته در این میان همه بخشهای مختلف جامعه به ما کمک کردند و دست به دست هم دادند تا سوانح و حوادث کنترل و به حداقل ممکن برسد.
سردار مومنی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که امروزه اجتماع بدون رسانه ممکن نیست افزود: خوشبختانه این حساسیت با کمک رسانهها در کشور ما ایجاد شد و موضوع ترافیک، ایمنی و انضباط یک موضوع جدی است و همه اعم از علما، فرهیختگان، اصحاب قلم و هنرمندان در آن ورود پیدا کردند.
سردار مومنی گفت: اکنون نیز اگر بخواهیم این 19 هزار فوتی ناشی از سوانح جاده ای را کاهش و به حداقل ممکن برسانیم باید به این میزان تلاش بسنده نکنیم و از گذشته تجربه بگیریم و به سمتی حرکت کنیم که در شأن ایران است.
وی افزود: هیچ راهی جز دست به دست هم دادن و کمک مردم برای کاهش این سوانح رانندگی وجود ندارد.
دریافت 1265 اثر در دومین جشنواره رسانه ، ایمنی و ترافیک
جانشین پلیس راهور ناجا هم دراین همایش گفت : به منظور شناسایی ومعرفی آثار فاخر وهنری درحوزه ایمنی وترافیک این دبیر خانه تاکنون 1265 اثر دریافت کرده است.
وی افزود : دومین هدف نیز قدردانی از تلاش دست اندرکاران این عرصه است.
سردار سرتیپ دوم موسی امیری ادامه داد: سومین هدف برگزاری این جشنواره نیز ترغیب هنرمندان و دست اندرکاران تولید آثار هنری فاخر و جلب مشارکت هاست.
سردار امیری با بیان اینکه نخستین جشنواره رسانه ، ایمنی و فرهنگ ترافیک مهر سال 88 برگزار شد گفت: دومین جشنواره نیز از شهریور سال 91 دبیرخانه آن آغاز به کار کرد و علاقمندان در ده محور مقالات ، تیتر و خبر تولیدی ، مصاحبه، گزارش ، فیلم کوتاه ، پویانمایی ، تیزرهای تبلیغاتی ، برنامه های تولیدی و فرهنگی ، عکس و طنز و کاریکاتور آثار خود را تا 20 شهریور امسال ارسال کردند.
وی افزود : در مجموع 315 نفر با 1265 اثر در این جشنواره شرکت کردند.