پخش زنده
امروز: -
۳ هزار گرم اکلیل و سرنگ از یک منزل مسکونی در شهرستان جهرم کشف شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، فرمانده انتظامی شهرستان جهرم گفت: با توجه به روزهای پایانی سال و برگزاری مراسم چهارشنبه سوری، طرح برخورد با توزیع کنندگان مواد محترقه توسط پلیس جهرم اجرا شد.
سرهنگ خسرو رزمجویی افزود: ماموران پلیس امنیت عمومی با اقدامات فنی موفق به شناسایی یک منزل مسکونی که در آن نوجوانیاقدام به تهیه و توزیع مواد محترقه غیر مجاز و خطرناک میکرد شدند و پس از هماهنگی قضایی و بازرسی از منزل مقدار سه هزار گرم اکلیل و سرنگ،۱۵کیلوگرم سنگ ریزه و مقادیری موارد مورد نیاز ساخت مواد محترقه خطرناک کشف کردند.
وی ادامه داد: در این خصوص متهم در حین ساخت ترقه دست ساز دستگیر شد.
فرمانده انتظامی شهرستان جهرم به خانوادهها توصیه کرد: برای جلوگیری از حوادث ناگوار و خطرات احتمالی مراقبت بیشتری نسبت به فرزندان خود داشته و چنانچه به مواردی در خصوص فروش و عرضه مواد محترقه غیر مجاز در صنوف و اماکن عمومی برخورد کردند سریعا موضوع را به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰اعلام کنند.