پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل اتحادیه کشوری گفت: پیگیر طرح قرآنی اتقان با فرایند جدید هستیم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، پنجمین نشست فصلی اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت به صورت غیرحضوری و از طریق نرم افزار قرار، عصر امروز، ۲۲ اسفند با حضور محمد انجمشعاع، مدیرعامل اتحادیه کشوری، مرتضی طلایی، رئیس هیئت مدیره اتحادیه کشوری و سایر اعضای هیئت مدیره و مدیران عامل اتحادیههای استانی برگزار شد.
در این جلسه غیرحضوری از اجرا نشدن فرایند جدید طرح «اتقان؛ ارتقای توانمندی قرآنی آموزگاران ابتدایی در وزارتخانه آموزش و پرورش» و نداشتن تعامل با مؤسسات قرآنی با وجود وعده آموزش و پرورش بر تعامل با اتحادیه و بهرهمندی از ظرفیت مؤسسات، گلایه شد.
محمد انجمشعاع، به ارائه گزارش و بازخورد بحث بیمه پرداخت و گفت: در این زمینه دو کارگاه آموزشی و جلسه توجیهی برای استانها برگزار شد، ۲۱ استان نمایندگیشان برقرار شده و کد بیمه دریافت کردهاند. همچنین اولین دریافتی اتحادیه کشوری برای پایان بهمنماه، تقدیم استانها شد.
وی ادامه داد: ۱۰ استان هنوز نمایندگی بیمهشان فعال نشده است که تا پایان فروردینماه برای ثبت نام فرصت دارند و استانها بدانند ثبتنامهای قبلی مشروط به فعال بودن نمایندگیهای بیمه در استانها است. بنابراین استانهای کرمانشاه و یزد به ترتیب بالاترین پرداختی و دریافتی حق بیمه را داشتند و با توجه به افزایش سهمیه بیمه در سال آینده، رقم دریافتی آنها نیز به صورت مستمر افزایش پیدا میکند.
انجمشعاع درباره افزایش تعاملات با آموزش و پرورش در دو موضوع تأمین مربی برای دارالقرآنهای تحت نظارت آموزش و پرورش و طرح «اتقان؛ ارتقای توانمندی قرآنی آموزگاران ابتدایی در وزارتخانه آموزش و پرورش»، گفت: قرار بود این طرح در پنج استان به صورت پایلوت انجام شود که عملاً این امر محقق نشد.
مدیرعامل اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت تصریح کرد: دوستان آموزش و پرورش نتوانستند از شورای توسعه پول دریافت کنند و قرار بود مؤسسات واسطه باشند و از آنجا که با دارالقرآنهای تحت نظارت آموزش و پرورش توانستند این موضوع را حل کنند، دیگر با مؤسسات وارد تعامل نشدند لذا در حال حاضر فرایند جدیدی برای طرح اتقان علیرغم توافق قبلی، دنبال میشود که هماهنگ نبوده است.
وی به توافق دوم با آموزش و پرورش به منظور تأمین مربی برای ۱۵۰ دارالقرآن در قبال بودجه ۳ میلیارد تومانی، افزود: متأسفانه از اعتباری که در حال واگذاری است (و تفاهمنامه آن احتمالاً تا فردا، ۲۳ اسفند امضا میشود)، ۸۰۰ میلیون تومان کسر شده است.
مدیرعامل اتحادیه کشوری اضافه کرد: معتقدیم در راستای این امر، باید شاهد کاهش ساعت تعهد مربیان به آموزش و پرورش و همچنین تعهد جذب مربیان در آموزش و پرورش باشیم و این موضوع در تفاهمنامه درج شود و اگر این تعهد انجام نشود، طرح کمک به دارالقرآنها و اعزام نیرو ساقط میشود.
انجمشعاع یادآور شد: در صورت موافقت، جلسهای با حضور رئیس اداره قرآن، عترت و نماز معاونت فرهنگی و پرورش برگزار شود تا مسائل و مشکلات حل شود. توافقاتی نیز با حجتالاسلام تقیزاده، رئیس سازمان دارالقرآن درباره اعتباربخشی مدارک صادره مؤسسات قرآنی و تنظیم آییننامه در این زمینه انجام میشود تا به همه دستگاهها اعلام شود، هرچند از سوی شورای توسعه فرهنگ قرآنی نیز این موضوع پیگیری خواهد شد.