پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل بنیاد بینالمللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) تاکید کرد: همه تلاش ما این است که بتوانیم جریان هنر رضوی را در بوم اسلامی تقویت کنیم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرتضی سعیدیزاده گفت: از ۱۳ آذر که نشست بیستمین جشنواره امامرضا (ع) را در تهران برگزار کردیم، تاکنون همه جشنوارهها در مسیر خودش قرار گرفته و اطلاعات رسانهای خوبی در فضای رسانه کشور منتشر شده است.
وی ادامه داد: به گروههای مخاطب در رشتههای مختلف جشنوارههای رضوی اطلاعرسانی و به صورت تخصصی در رشتهها با آنها ارتباط برقرار شده است.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی فرهنگیهنری امام رضا (ع) تصریح کرد: جشنواره تئاتر کودک و نوجوان رضوی بهعنوان نخستین جشنواره رضوی در سال ۱۴۰۱ به کار خود پایان داد؛ این جشنواره ششم تا نهم اسفند در استان هرمزگان و شهر بندرعباس برگزار شد و برگزیدگان جشنواره معرفی شدند.
سعیدی زاده افزود: در مدت سه روز برپایی جشنواره تئاتر کودک و نوجوان رضوی درهرمزگان ۲۰ اجرا در بندرعباس برگزار شد و ۶ هزار و ۴۰۰ نفر مخاطب این جشنواره بودند و در حوزه تولید نیز تولیدات خیلی خوبی در جشنواره حضور یافتند که البته توقعمان بیش از این بود.
وی با بیان اینکه "یک نگاه ویژه در حوزه مضامین رضوی داریم" اضافه کرد: در این دوره مضامین رضوی کم رنگ بوده که تلاش داریم در دورههای آینده و حوزه محتوا، تاثیرگذار بیشتر داشته باشیم. قرار بود سه جشنواره از جشنوارههای رضوی قبل سال به کار خود پایان دهند که با توجه به وجود برخی مسائل، به جز جشنواره کودک و نوجوان رضوی دو جشنواره شعر عربی در خوزستان و تئاتر خیابانی که در کرمان برگزار میشد به اردیبهشت ماه سال آینده موکول شد.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی فرهنگیهنری امام رضا (ع) گفت: بعد از عید فطر تا دهه کرامت ۴۰ روز فرصت است که در این مدت ۱۴ جشنواره به کار خود پایان میدهند و تنها جشنواره فیلم و پویا نمایی تا شهریور ادامه خواهد داشت.
سعیدی زاده خاطر نشان کرد: امسال افراد برگزیده همه جشنوارههای رضوی به مشهد دعوت میشوند و تندیس نشان ارادت به برگزیدگان جشنواره رضوی اهدا خواهد شد؛ در حال حاضر این تندیس در حال طراحی است.
وی ادامه داد: این برنامه در شب میلاد امام رضا (ع) برگزار میشود. همچنین از تولیدات این جشنوارهها (آثار برگزیده جشنوارههای رضوی) که به صورت کتاب و آلبوم شده در راستای تولید رونمایی خواهد شد. البته با توجه به فرصت کمی که داریم به نظر یک تا دو اثر به اختتامیه جشنوارههای رضوی بیشتر نرسد و به احتمال زیاد این تولیدات در افتتاحیه جشنواره بیست و یکم در مهر سال آینده برای رونمایی آماده شوند.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی فرهنگیهنری امام رضا (ع) درباره توزیع جشنوارهها در استانهای مختلف کشور نیز گفت: تلاش کردیم این جشنوارهها در کل کشور توزیع شوند و برای اینکه به این نقطه برسیم استعدادسنجی نمودیم و ظرفیتهای استانها را بازشناسی کردیم؛ به عنوان مثال در ادوار گذشته ظرفیت استان سمنان در نویسندگی رشد کرده است و در استان همدان شعر کودک، به همین ترتیب در بوشهر داستان نویسی کودک و براساس استعدادسنجی سعی کردیم بتوانیم جریان هنر رضوی را در بوم اسلامی تقویت کنیم.
سعیدی زاده افزود: رویکرد و چشم انداز جشنواره تاکنون بومی سازی بوده است، اما برای آینده جشنواره تصمیم داریم تا ۱۰ سال آینده جشنواره را به سمت حرفهای شدن سوق دهیم و در ۱۰ سال آینده جشنوارههای امام رضا (ع) به عنوان یک جشنواره دینی-تخصصی با جریان سازی حرفهای در زمینه تولید آثار تخصصی در مورد امام رضا (ع) تبدیل شود.