پخش زنده
امروز: -
رییس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی گفت: تنها ۲ هنرستان وابسته به جهادکشاورزی داشتیم که در دو سال اخیر به ۴۲ هنرستان با ۲۲۰۰ هنرجوی مشغول به تحصیل، افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عطاءالله ابراهیمی معاون آموزش و ترویج سازمان تات با حضور در برنامه صبح بخیر ایران شبکه یک سیما، گفت: رفتن به سوی کشاورزی پایدار، فعالیتهای نوآورانه و فناورانه، امنیت و اقتدار غذایی تنها با ورود جوانان به این بخش امکانپذیر است.
وی درباره هنرستان های کشاورزی و رشتههای تخصصی که در آنها تدریس میشود، افزود: رشتههای کشاورزی هنرستانها با همکاری وزارت آموزش و پرورش و سازمان فنی و حرفهای کشور، استانداردسازی شده و براساس آمایش سرزمین و پتانسیل هر منطقه برنامهریزی شده است.
ابراهیمی با اعلام این که از پرورش میگو در جنوب تا مرکبات در شمال کشور در هنرستانها تدریس میشود، ادامه داد: در حال حاضر ۱۰۲ هنرستان کشاورزی توسط وزارت آموزش و پرورش و ۴۲ هنرستان وابسته جهادکشاورزی توسط وزارت جهاد کشاورزی راهاندازی شده است.
وی تصریح کرد: نوع دیگری از این هنرستانها به شکل برونسپاری هستند، به این معنی که دروس تخصصی این هنرستانها برعهده وزارت جهاد کشاورزی است.
ابراهیمی با اشاره به استقبال خوبی که در سالهای اخیر به دلیل هدفمند بودن این هنرستانها شده است، گفت: تا سال ۱۳۹۹ ما تنها ۲ هنرستان وابسته جهادکشاورزی داشتیم که در دو سال اخیر به ۴۲ هنرستان افزایش یافته و ۲۲۰۰ هنرجو که اکثر آنها روستازاده و کشاورززاده هستند، در این هنرستانها مشغول به تحصیل میباشند.
معاون آموزش و ترویج سازمان تات با اشاره به این که رویکرد ما در هنرستانها، مهارتآموزی است، اظهار داشت: با طرحهایی چون آموزش همراه با تولید و طرح هدایت تحصیلی و در نظر گرفتن تسهیلات برای اشتغال بعد از فارغالتحصیلی، به دنبال آن هستیم تا جذب جوانان به همراه امیدبخشی به رشتههای کشاورزی که تضمین کننده امنیت و اقتدار غذایی کشور هستند، افزایش دهیم.