پخش زنده
امروز: -
رییس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: طرح ملی تشدید نظارتهای بهداشتی بر محصولات پروتئینی با منشا خام دامی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان با دقت و شدت به منظور تامین سلامت جامعه اجرا میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سیدمحمد آقامیری گفت: این طرح از ۱۳ اسفند ماه در سراسر کشور به اجرا درآمده و تشدید نظارتهای بهداشتی این سازمان تا پایان عید فطر ادامه مییابد.
رییس سازمان دامپزشکی کشور افزود: در سال جدید هم مانند سال گذشته، از دوم عید کشتارگاههای دام و طیور فعالیت خود را آغاز کرده و در ایام تعطیلات همچنان فعال خواهند بود تا گوشت قرمز و گوشت مرغ به دست مردم برسد.
وی اضافه کرد: نظارتهای بهداشتی بر عهده سازمان دامپزشکی است و ناظران شرعی نیز در این ایام فعالیت می کنند.
آقامیری با اشاره به عملکرد طرح ملی تشدید نظارت بهداشتی بر محصولات پروتئینی با منشا خام دامی خاطرنشان کرد: سال ۱۴۰۰ با افزایش ۴۰ تا ۴۲ درصدی نظارتهای بهداشتی در طرح نوروزی، نزدیک به ۷۰۰ تن گوشت مرغ از چرخه مصرف انسانی خارج شد.