پخش زنده
امروز: -
پس از اینکه مقامات بی بی سی گری لینِکر، مجری مشهور را به علت انتقاد از طرح ضد مهاجرتی دولت از اجرا منع کردند، نتوانستند مجری دیگری را متقاعد کنند جانشین او شود و یکی از پر بینندهترین برنامههای ورزشی این شبکه لغو شد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، از لندن، پس از اینکه مقامات بی بی سی گری لینِکر (GARY LINEKER) مجری مشهور، کارشناس سرشناس فوتبال انگلیس را به علت انتقاد از طرح ضد مهاجرتی دولت از اجرا منع کردند، بی بی سی نتوانست مجری دیگری را متقاعد کند جانشین او شود و به این ترتیب (Match of the Day) یکی از پر بینندهترین برنامههای ورزشی بی بی سی به شکل قبل لغو شد.
شماری از رسانهها لغو یکی از پر مخاطبترین برنامههای تلویزیونی بی بی سی را به علت ناتوانی در متقاعد کردن مجریان برای جایگزینی لینِکر شکستی بزرگ برای این سازمان دانستند و از آن به عنوان غوطه ور شدن بی بی سی در هرج و مرج یاد کردند که باید بدون کارشناس و مجری برخی برنامههای ورزشی خود را پخش کند.
مجریان و کارشناسان سرشناس فوتبال در انگلیس همچون آلن شیرر یکی از سرشناسترین بازیکنان فوتبال در انگلیس و از مشهورترین کارشناسان فوتبال، کلی سامرز و ایان رایت در حمایت از لینِکر و در اعتراض به اقدام بی بی سی، نه تنها حاضر نشدند جای او را پر کنند بلکه از حضور در این برنامه و دیگر برنامهای ورزشی آن خودداری کردند.
همزمان شمار زیادی از مخاطبان بی بی سی نیز در فضای مجازی اعلام کردند در حمایت از موضع لینِکر و در اعتراض به اقدام بی بی سی، کل برنامههای ورزشی بی بی سی را تحریم میکنند که موجب بروز بحران در برنامههای آخر هفته بی بی سی شده است. برخی خبرها هم از حذف برنامه ورزشی پرمخاطب Football Focus حکایت دارد.
به نظر میرسد بحران ناشی از کنار گذاشتن گری لینِکر به جرم درج یک پیام در حمایت از پناهجویان که مغایر با سیاست دولت است، به چالشی برای بیبیسی به ویژه برنامههای ورزشی آن مبدل شده است.
در پی اقدام دولت انگلیس در مجرم شناختن پناهجویان و تشدید اقدامات ضد مهاجرتی گری لینِکر بازیکن و کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال انگلیس که به گفته رسانههای این کشور جزو نادر بازیکنان فوتبال است که در مسابقات کارت زرد دریافت نکرده و به عنوان کارشناس و مجری در برنامههای ورزشی بی بی سی حضور مییافت در حساب کاربری اش در شبکه اجتماعی نوشت: هیچ هجوم عظیمی وجود ندارد. ما پناهندگان بسیار کمتری نسبت به عمده کشورهای اروپایی میپذیریم. این فقط یک سیاست بیاندازه بیرحمانه است که، با زبانی به لحن نازیهای آلمان در دهه ۱۹۳۰ بیشباهت نیست و درباره آسیبپذیرترین افراد اعمال میشود.