پخش زنده
امروز: -
دولت انگلیس در حالی سختگیرانهترین قوانین ضد مهاجرتی را پیگیری میکند که براساس گزارش آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد پارسال اندکی بیش از ۴۴ هزار پناهجو وارد این کشور شدند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از لندن، دولت انگلیس و احزاب همسو با آن سال هاست با تبلیغات گسترده علیه پناهجویان، با عناوین و بهانههای گوناگون تلاش میکنند، معدود راههای باقیمانده را بر روی پناهجویان بندد. این در حالی است که بنا براعلام نهادهای بین المللی عمده پناهجویان از کشورهایی اند که در پی جنگهای اخیر امریکا و انگلیس کشورشان ویران شد و میلیونها نفرآواره شده اند.
یک فعال مدنی در انگلیس در اعتراض به رویکرد دولت میگوید: ما افتضاح در خاورمیانه را ایجاد کردیم. ما عامل این همه مصیبت در آن منطقه ایم. در همه جنگهای آمریکا برای نفت، دولت ما هم برخلاف میل شمار زیادی از مردم، از امریکا حمایت کرد.
با تشدید بحران گرانی هزینههای زندگی به گفته سازمانهای حامی حقوق مهاجران، دولت انگلیس تلاش میکند یک مقصر برای این بحران معرفی کند تا کمبودهای مزمن در بخش آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، پلیس و افزایش تورم و بدهیها را بر گردن آنان بیندازد و در این باره نیز مهاجران و پناهجویان قربانیان اصلی این رویکرد دولت و گروههای هم نظر با دولت شده اند.
دولت انگلیس در حالی سختگیرانهترین قوانین ضد مهاجرتی را پیگیری میکند که براساس گزارش آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد پارسال اندکی بیش از ۴۴ هزار پناهجو وارد این کشور شدند. انگلیس، دارای ششمین اقتصاد بزرگ جهان حتی در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی رتبه هجدهم پذیرش پناهنجویان را داراست ودر مقایسه با شماری از کشورهای پناهنده پذیر همچون ترکیه، ایران و پاکستان شمار اندکی از پناهجویان را پذیرفته است.
ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس با تاکید بر ضرورت جلوگیری از ورود پناهجویان به این کشور میگوید: قوانین جدید به گونهای طراحی و اجرا خواهد شد که پناهندگانی که با قایق و بصورت غیر قانونی وارد این کشور شوند به سرعت اخراج شوند.
دولت انگلیس سالهاست به منظور همراه کردن افکارعمومی برای وضع سختگیرانهترین قوانین در ضدیت با پناهندگان، مدام از پناهجویان غیرقانونی سخن میگوید در حالی که به گزارش سازمانهای حامی حقوق مهاجران، هیچ راه قانونی برای ورود آنان حتی برای پیوستن به اعضای درجه یک خانواده هایشان که در انگلیس ساکنند، معرفی نکرده است و انان برای پیوستن به همسر یا دیگر اعضای درجه یک خانواده به ناچار راه پر خطر عبور از کانال مانش را انتخاب کردند که تا کنون منجر به جان باختن دهها نفر از پناهجویان شده است.
نوعروس کرد عراقی که بنا به گفته بستگانش برای پیوستن به همسرش در انگلیس بارها درخواست خود را به سفارت انگلیس در عراق ارائه کرد، اما پاسخی به او داده نشد و به ناچارپارسال تلاش کرد از ابراهه میان فرانسه و انگلیس موسوم به کانال مانش وارد انگلیس و پیوستن به همسرش شود که قایق حامل او و چندین پناهجوی دیگر در ابهای متلاطم غرق شد و این نوعروس هیچگاه نتوانست به همسرش بپیوندد.
با این که سازمانهای مردم نهاد حامی حقوق مهاجران میگویند پناهندگی، جرم نیست، براساس رویکرد جدید دولت انگلیس، ورود پناهندگان که دولت آنان را غیرقانونی اعلام میکند، از این پس جرم خواهد بود و مجازات در پی خواهد داشت.