پخش زنده
امروز: -
یک دوستدار محیط زیست در همدان، پوست و باقی مانده میوه و سبزیها را تبدیل به خوراک دام میکند.
مددیان گفت: شیرآبههای حاصل از این خشکالهها آسیب جدی به زمین میزند و این شیرآبهها پس از ورود به رودخانهها در یک چرخهای دوباره به بدن ما باز میگردد.
داریوش علیپور محقق در زمینه تغذیه نشخوار کنندگان و دانشیار دانشگاه بوعلی سینا همدان که سالها کار تحقیق روی خوراک دام را برعهده داشته است هم گفت: هر خوراکی که توسط انسان خورده شود توسط دام هم قابل خوردن است به جز غذاهای کپک زده و نشان (لیبل) میوهها مشکلی برای دام پیش نمیآورد بلکه به عنوان منبع پروتئینی و مقوی هم توصیه میشود.
کار خشک کردن خشکالههای میوه وسبزیها تنها ۲۴ ساعت صورت میگیرد و این کار روی وسایل گرمایشی یا در مجاورت نور خورشید و در همه فصول امکان پذیر است.
به گفته مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری همدان پوست میوه و سبزیجات چیزی حدود ۴۰ درصد رطوبت دارند که این میزان رطوبت در سایتهای دفن تبدیل به شیرآبه میشود.
به ازای هر تن زباله حدود ۴۰۰ لیتر شیرآبه تولید میشود که آسیب زیست محیطی جدی را به همراه دارد.