آیت الله علم الهدی:
طلاب باید با انگیزه خدمت مخلصانه، پا به عرصه روحانیت بگذارند
آیین عمامه گذاری جمعی از طلاب مدرسه علمیه میرزا جعفر مشهد با حضور آیت الله علم الهدی برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: باید طلابی در دل روحانیت پرورش
![طلاب باید با انگیزه خدمت مخلصانه، پا به عرصه روحانیت بگذارند طلاب باید با انگیزه خدمت مخلصانه، پا به عرصه روحانیت بگذارند](/files/fa/news/1401/12/15/9343061_288.jpg)
پیدا کنند که از آموزش های دانشگاهی نیز بهره مند باشند و از به روزترین علوم آگاهی پیدا کنند.
آیت الله سید احمد علم الهدی امروز در آیین عمامه گذاری جمعی از طلاب در مدرسه علمیه میرزا جعفر مشهد افزود: آن چه اثرگذار است آن است که نظام طلبگی با نظام آموزش عالی تلفیق شود و ماحصل آن، تربیت سربازانی باشد که در رکاب امام زمان(عج) گره از چالش های روز جامعه باز کنند.
وی با بیان این که ماهیت روحانیت، نوکری در درگاه امام زمان(عج) است افزود: هرکس این کسوت مقدس را بر تن میکند باید بداند که پا به عرصه نوکری امام زمان(عج) گذاشته است.
امام جمعه مشهد گفت: امام زمان(عج) به نوکری اعتنا می کنند که خدمتگزاری او متناسب با شرایط روز باشد. کسی می تواند به توفیق نوکری آن حضرت نایل شود که بر مبنای نیاز روز جامعه اسلامی برای صاحب الزمان(عج) مفید باشد.
علم الهدی افزود: کسی می تواند خادم امام زمان(عج) باشد که متناسب با اقتضای روز، ناشر فرهنگ مهدویت در جامعه باشد و از دانش آموز اول دبستان تا استاد دانشگاه، قلوب آحاد مردم را متوجه معارف دینی کند.
وی با بیان این که اگر کسی با انگیزه ای غیر از خدمت مخلصانه، پا به عرصه روحانیت بگذارد باید بداند که خیانت کرده و سرنوشتی جز ناکامی هم نخواهد داشت ادامه داد: طلبه و روحانی باید بداند که اگر این لباس را بر تن کرد، کارشناس دین و سرباز اسلام است و باید بدون بازنشستگی در این عرصه تلاش کند.
او اضافه کرد: گاهی اوقات عرصه هایی پیش میآید که شما باید آبرو و همه داشته خود را به میدان بیاورید و ثابت کنید که نوکر امام زمان (عج) هستید. همه شما باید این را بدانید که اگر زمانی دفاع از شخصیت و جایگاه خود را ارجح به دفاع از دین خدا دانستید این عمل به معنای آن است که از سربازی در رکاب امام زمان(عج) سر باز زده اید.
حوزه علمیه خراسان با هزار و ۲۰۰ سال قدمت و حدود ۴۰ هزار طلبه در حال آموزش در ۱۵۲ مدرسه علمیه تحت نظر ۲ هزار استاد، پس از حوزه علمیه قم دومین مرکز حوزوی ایران است.
هم اکنون بیش از ۴۰ درس خارج و ۴۰۰ درس سطوح عالی در حوزه علمیه خراسان برقرار است.