پخش زنده
امروز: -
مهمترین دستاوردهای علمی در حوزه جراحی سرطان سینه, اقتصاد سلامت و اخلاق حرفه ای در برخورد با مبتلایان به سرطان سینه از مهمترین موضوعات مطرح شده در این کنگره بود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس سازمان نظام پزشکی کشور، در این همایش بین المللی به ضرورت ارتقاء آموزی و مهارت افزایی دانشجویان و متخصصان رشتههای مختلف پزشکی تاکید کرد.
محمد رئیس زاده در ادامه افزود:اختلاف هزینه تمام شده درمان و منابع مالی تخصیص داده شده از چالشهای اقتصاد سلامت است که باید مورد توجه مسئولان امر قرار بگیرد.
بقاء بیماران مبتلا به سرطان سینه در ایران، بالاتر از شاخصهای جهانی
رئیس شانزدهمین کنگره بین المللی سرطان سینه در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار صدا و سیما، گفت:با توجه به آمار ۲۶ درصدی ابتلاء به سرطان سینه در بانوان این مساله باید در تمام کشورها مورد برنامه ریزی جدی قرار بگیرد.
دکتر محمد اسماعیل اکبری افزود: در حال حاضر بقاء ۵ ساله بیماران مبتلا در جهان ۹۰ درصد است و در این مرکز تحقیقاتی این شاخص به ۹۴ درصد و در برخی مراحل بالینی به ۹۸ درصد رسیده است.
وی ادامه داد: ما توانسته ایم هزینههای درمان را دست کم تا ۳۰ درصد افزایش دهیم ضمن اینکه بیشترین اثر بخشی را در مراحل درمان سرطان سینه داشته ایم.
پیشگیری و غربالگری دو راه مهم برای کاهش میزان ابتلاء و کاستن هزینههای درمان سرطان سینه در کشور
دبیر علمی شانزدهمین کنگره بین المللی سرطان سینه بر لزوم توجه بیشتر به اصلاح سبک زندگی و تشخیص زود هنگام تاکید کرد.
حمیدرضا میرزایی کاهش وزن و جلوگیری از چاقی، پرهیز از خوردن غذاهای چرب و پر کالری، استفاده از غذاهای گیاهی و دریایی و ورزش منظم را از جمله راهکارهای پیشگیری از سرطان سینه دانست و در خصوص غربالگری به موقع، تاکید کرد: علاوه بر معاینات دورهای توسط خود فرد و پزشک، ماموگرافی سالیانه به ویژه برای بانوان بالای چهل سال، صورت بگیرد.
گفتنی است کنگره بین المللی سرطان سینه هر ساله در اسفند ماه در مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود و امسال نیز این کنگره به صورت نیمه مجازی و با حضور متخصیص مجرب داخلی و بین المللی به تولید محتوای علمی در زمینه سرطان پستان پرداخت و جدیدترین یافتههای علمی در زمینه جراحی سینه در آن به اشتراک گذاشته شد.