پخش زنده
امروز: -
متخصص اعصاب و روان، سردرد، علائم سردردهای عصبی را خستگی و درد مداوم در سر اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مفدا، دکتر "مسعود نامجو" درباره نشانههای سردردهای عصبی گفت: رایجترین نوع سردرد، سردرد عصبی است که درد خفیف، متوسط یا در مواقعی شدیدی را در پشت چشمان، یا در سر و گردن ایجاد میکند. سردرد عصبی مثل درد یک هدبند سفت دور پیشانی است و بیشتر افراد مبتلا به آن، یک یا دو مرتبه در ماه با این سردردهای دورهای مواجه میشوند.
دکتر مسعود نامجو افزود: سردرد عصبی در دور تا دور سر احساس میشود، معمولا در زمان تنش و بی خوابی این سردرد بیشتر میشود و به سمت بعد از ظهر تشدید میشود؛ سردرد عصبی با سردرد میگرنی تفاوتهایی دارد از جمله برخلاف میگرن، سردرد عصبی با تغییرات بینایی تهوع و استفراغ نیست و فعالیت جسمانی باعث تشدید آن نمیشود، حساسیت بیش از حد در سردرد میگرنی به نور یا سروصدا، در سردرد تنشی نیست.
متخصص اعصاب و روان، روانپزشک دانشگاه علوم پزشکی بم درباره محل درد، شدت و مدت زمان ماندگار سردردهای عصبی گفت: محل درد معمولا در دور سر وممکن است در شانه یا گردن هم احساس شود، از نظر شدت معمولا خفیف تا متوسط است و از نظر مدت بین سی دقیقه تا حتی یک هفته هم ممکن است ماندگار باشد.
دکتر نامجو درباره علل بروز سردرد عصبی افزود: انقباضات عضلانی و اسپاسمهای عضلات ناحیه سر و گردن از جمله علتهای بروز سردرد عصبی است.
این روانپزشک سریعترین راهها برای کاهش سردردهای عصبی را دوری از عوامل تشدید کننده دانست و استفاده از مسکنها را به صورت موقت و موردی توصیه کرد.
دکتر نامجو برای پیشگیری از سردرد عصبی توصیه کرد: عوامل تشدید کننده سردرد عصبی شناسایی و کنترل شوند و درصورت موثر نبودن اقدام به درمان کنند؛ همانطور که از اسم این نوع سردرد مشخص است معمولا تنشها و استرسها باعث آن هستند و درگیریهای فکری اضطراب و نگرانی دغدغه و وضعیت خلقی غیر طبیعی غمگینی مواردی هستند که سطح تحریک پذیری گیرندههای عصبی را بالا میبرند و فرد حساسیت بیشتری نسبت به درد پیدا میکند.
متخصص اعصاب و روان تاکید کرد: دوری از تنش، داشتن روحیه مطلوب، آشفته نبودن ذهن، خواب به اندازه، دوری از مصرف کافئین، الکل و مصرف مایعات کافی و ورزش به پیشگیری از بروز این سردردها کمک میکند.