پخش زنده
امروز: -
سرپرست شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: ناوگان اتوبوسرانی پایتخت به ۷۵۰۰ دستگاه اتوبوس نیاز دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مهدی علیزاده در جلسه معاونان حمل و نقل و ترافیک مناطق شهرداری تهران ضمن تشریح سیاستها و برنامه جامع توسعه ناوگان اتوبوسرانی پایتخت، گفت: با توجه به نگاه ویژه مدیریت شهری به حوزه حمل و نقل و برای رسیدن به اهداف شرکت در چشم انداز و افق سال ۱۴۰۴ مبنی بر افزایش ناوگان اتوبوسرانی تا تعداد ۷۵۰۰ دستگاه اتوبوس لازم است همه ارکان این حوزه به صورت جهادی و عملیاتی تلاشی مضاغف داشته باشند.
وی با بیان اینکه حدود ۱۰ تا ۱۲ سال است که به صورت عمده اتوبوسی به ناوگان اضافه نشده، افزود: در تلاشیم با بهسازی و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی که مهمترین و اصلیترین مأموریت ماست، این آمار را افزایش دهیم و به امید خدا در سال آینده مدت انتظار مسافران برای استفاده از اتوبوس را به حداقل برسانیم.
سرپرست شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با اشاره به تفاهم و توافقاتی که با تولید کنندگان داخلی انجام شده است، ادامه داد: به همراه معاون محترم حمل و نقل و ترافیک با دو شرکت تولید کننده داخلی جلساتی داشتیم که بنا شده است تا پایان سال ۱۴۰۲، هزار دستگاه اتوبوس به ما تحویل دهند.
علیزاده با اشاره به اینکه شرکت واحد باید به سمت راهبری و سیاست گذاری در بحث حمل و نقل با اتوبوس حرکت کند، اظهار کرد: یکی از مهمترین موضوعاتی که پس از مهندسی مجدد خطوط باید عملیاتی و اجرایی شود، استفاده از ظرفیتها و تقویت مشارکت با معاونتهای حمل و نقل و ترافیک مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران است.
سرپرست شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در پایان با بیان اینکه به ایام پایانی سال نزدیک میشویم و تقاضای سفر با وسایل حمل و نقل عمومی به ویژه اتوبوس افزایش مییابد، خاطر نشان کرد: افزایش و تقویت ناوگان فعال اتوبوسرانی، تقویت امکانات، نظافت و سیمای بصری ایستگاهها و ارتقا کیفیت مسیر خطوط، از مجموعه موضوعاتی است که برای ایجاد رضایتمندی شهروندان نیازمند پیگیری مستمر و تلاش خستگی ناپذیر است.
مدیرکل حمل و نقل عمومی و امور مناطق نیز در این جلسه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، با بیان اینکه شرکت واحد یکی از مجموعههایی است که مردم به طور مستقیم با آن در ارتباط هستند، گفت: ما باید برای به حداقل رساندن اشکالات و ارتقای سطح خدمات، تلاشی مضاعف داشته باشیم.
مهدی گلشنی با اشاره به اینکه در بعد سیاست گذاری، مسئول حمل و نقل و ترافیک هر منطقه علاوه بر موضوعات ترافیکی میبایست خودش مسئولیت حمل و نقل منطقه را نیز برعهده داشته باشد، اظهار کرد: این سیاست گذاری توسط یک کارگروه ویژه که شامل نمایندگان شرکت واحد، اداره کل حمل و نقل و مدیران مناطق شهرداری است باید بررسی شود، تا بتوانیم مکانیسم اجرایی آن را به طور صحیح عملیاتی کنیم.
همچنین در این جلسه گزارشاتی از وضعیت فعلی و برنامههای آتی شرکت واحد توسط معاونت توسعه برنامه ریزی این شرکت ارائه شد و برخی از حاضران نیز مطالبی در خصوص حوزه فعالیت خود مطرح کردند.