پخش زنده
امروز: -
۲۶ گروه برای تشدید نظارتهای دامپزشکی در چهارمحال و بختیاری فعال شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری،مدیرکل دامپزشکی استان از آغاز طرح تشدید نظارتهای بهداشتی و دامپزشکی برای تامین امنیت غذایی و سلامت عرضه فراوردههای خام دامی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در استان خبر داد و گفت:این طرح با حضور ۲۶گروه از فعالان بخش دامپزشکی اجرا میشود.
محمد اسدی در آیین آغاز اجرای این طرح افزود: طرح تشدید فعالیتهای گروههای نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان با هدف افزایش نظارت بر تولید و عرضه فراوردههای خام دامی در سطح کشتارگاههای دام و طیور، فروشگاههای عرضه گوشت و مرغ و فروشگاههای زنجیرهای استان آغاز شد.
به گفته وی، در این طرح ۱۱ گروه ثابت و ۱۵ گروه سیار با حضور ۶۳۰نفر کار نظارت و بازرسی از کشتارگاههای دام و طور و ۹۶۰ واحد عرصه فراورده دامی را برعهده دارند.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد، گفت: گروههای بازرسی و بهداشتی دامپزشکی در شهرستانها با هماهنگی و همکاری با سایر دستگاههای متولی از جمله شبکه بهداشت، تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی به منظور تامین بهداشت و امنیت غذایی مردم استان به صورت تمام وقت فعال هستند.
دبیر کارگروه ساماندهی کشتارگاههای چهارمحال وبختیاری افزود: با تشدید نظارتهای بهداشتی در استان توسط بازرسان اداره کل دامپزشکی استان، امنیت غذایی و بهداشت فراوردههای خام دامی برای مردم تضمین میشود.
اسدی از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در فراوردههای خام دامی نظیر مرغ، گوشت قرمز، ماهی و تخم مرغ، مراتب را با نزدیکترین شبکه دامپزشکی استان در میان گذاشته یا از طریق شماره تلفنهای ۱۵۱۲ در سراسر استان موارد تخلف را به اطلاع بازرسان دامپزشکی استان برسانند.