پخش زنده
امروز: -
طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان در دامپزشکی خراسان شمالی آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان در اجرای طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی گفت: این طرح از ۱۳ اسفند ماه ۱۴۰۱ شروع و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
ابراهیم تقوائی مقدم افزود: در این طرح تعداد ۱۸ اکیپ و ۳۶ بازرس بهداشتی، کار نظارت و رصد سلامت فرآوردههای خام دامی، تاریخ تولید و انقضا، مبدا بارگیری و کد رهگیری ارسال محموله، نگهداری محموله تازه در دمای صفر تا چهار درجه و محموله منجمد در دمای منفی ۱۸ درجه، نظافت واحد، تجهیزات کار و کارت سلامت را انجام میدهند.
وی گفت: استان دارای ۱۱۰۰ واحد عرضه فرآوردههای خام دامی میباشد که تا پایان طرح هر واحد حداقل ۵ نوبت بازدید خواهد شد و همچنین بازدید از رستورانها و کبابیهای بین راهی نیز جزو اولویتهای این طرح و در قالب گشت مشترک با سایر دستگاهها انجام میشود.