پخش زنده
امروز: -
وزیر جهاد کشاورزی گفت: تکمیل زنجیره پرورش ماهی در قفس یکی از طرحهای مهم در توسعه اقتصاد دریامحور است که افقهای خوبی در صنعت آبزیپروری را به دنبال خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، سیدجواد ساداتینژاد در آیین افتتاح مجتمع فناورانه تولید بچهماهی و تولید غذای زنده آبزیان و آغاز عملیات اجرایی فاز ۲ مجتمع فناورانه آبزیان جهاد دانشگاهی اظهار داشت: تولید بچه ماهی یکی از نیازهای اساسی کشور است و تکمیل زنجیره پرورش ماهی در قفس، افقهای خوبی در صنعت آبزی پروری را به دنبال خواهد داشت.
وی افزود: در توسعه اقتصاد دریامحور یکی از طرحها و پروژههای مهم پرورش ماهی در قفس است که کار بزرگ جهاددانشگاهی در رفع نیازها و حفظ امنیت غذایی کمک شایانی به این صنعت خواهد کرد.
ساداتینژاد تصریح کرد: آمادگی هرگونه کمک جهت انجام و توسعه این پروژه مهم را از طرف وزارت جهادکشاورزی اعلام میداریم.
رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر نیز گفت: فاز اول عملیات اجرایی مجتمع فناورانه تولید بچه ماهی و غذای زنده آبزیان جهاددانشگاهی استان بوشهر به متراژ ۱۲ هزار مترمربع در حال ساخت است و عملیات فاز دوم مجتمع با متراژ ۲۸ هزار متر مربع در شهرک زیست فناورانه دلوار امروز آغاز شد.
علی احمدیزاده، اعتبار مجتمع فناورانه تولید بچه ماهی و تولید غذای زنده آبزیان را ۶۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار از این اعتبار از طریق مشارکت بخش خصوصی تامین شده است.
وی یادآور شد: از آنجا که تامین بچهماهی سیباس آسیایی در سالهای اخیر از کشورهای استرالیا و تایلند انجام میپذیرفت، جهاد دانشگاهی استان بوشهر بر آن شد تا بر تکیه بر دانش بومی و پتانسیلهای موجود در قالب طرح آزمایشی به تولید لارو این آبزی بپردازد و طرح تجاریسازی آن در دستور کار قرار گرفت.
رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر گفت: هدف از انجام این پروژه در جهاد دانشگاهی استان بوشهر تولید سالانه پنج میلیون قطعه بچه ماهی ۲۰-۴۰ گرمی در سال است.
همچنین وزیر جهادکشاورزی در آستانه هفته منابع طبیعی اقدام به کاشت دو اصله نهال کرده و بر تحقق طرح کاشت یک میلیارد اصله نهال در کشور بنا به توصیه رهبر معظم انقلاب، تاکید کرد.
همچنین طرح های حوزه ورزش و جوانان استان در شهر آباد تنگستان به مساحت سه هکتار و اعتبار ده میلیارد تومان افتتاح شد.با حضور ساداتی نژاد عملیات اجرایی کارخانه گچ گچ برگ تنگستان در روستای دمروبادان با سرمایه گذاری بخش خصوصی به میزان ۱۰ هزار میلیارد ریال آغاز شد.
با راه اندازی این کارخانه و همزمان بهره برداری از معدن گچ به مساحت ۴۷۰ هکتار، موجبات صادرات ۵۰ میلیون دلار فراهم خواهد شد و از ۳۵۰ هزار تن خام فروشی جلوگیری شده و به صورت مستقیم ۲۰۰ نفر و غیر مستقیم برای ۳ هزار نفر اشتغال زایی خواهد شد.