پخش زنده
امروز: -
آتش نشانان آتش سوزی انبار سوخت قاچاق را در کرمان مهار کردند اماسه آتش نشان مصدوم شدند.
به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان معاون عملیات آتش نشانی و خدمات ایمنی کرمان در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما گفت: این حادثه در یکی از خیابانهای شهر کرمان و در حاشیه شهر رخ داد و به دعلت حریق گسترده سه تن از آتش نشانان هم مصدوم شدند.
فدایی افزود: پس از اعلام آتش از سوی این شهروند سه دستگاه خودروی عملیاتی به محل اعزام شدند و حریق را پس از مدتی طولانی اطفا کردند.
وی با تایید سوخت قاچاق در این محل تاکید کرد : در این انبارکه به عنوان مصالح ساختمانی شناسایی شد مقدار زیادی سوخت از نوع بنزین وجود داشت که یک سوم آن بر اثر آتش سوزی از بین رفته و مابقی همچنان در محل وجود دارد .
فرمانده انتظامی شهرستان کرمان درگفتگوی تلفنی با تایید حادثه آتش سوزی گفت: علت آتش سوزی سوخت گیری پژو از همین مخزن بوده که احتمالا متعلق به مالک انبار است و خودرو دچارحریق شده و در حین وقوع آتش از محل متواری میشوند .
سرهنگ پورامینایی بیان کرد :میزان سه تاچهار هزار لیتر سوخت از نوع بنزین دراین مکان وجود دارد که مقداری از آن مشتعل شده و مابقی همچنان در محل است اما خطری برای شهروندان ندارد .
وی تصریح کرد : مالک این انبار و مصالح ساختمانی حضار شده و پرونده تشکیل و به اطلاع مقامات قضایی هم رسیده اما هنوز کسی مراجعه نکرده است اما پلیس همچنان پیگیر موضوع است.