پخش زنده
امروز: -
معاون آموزش و پژوهش بنیاد سعدی گفت: سه محصول جدید بنیاد سعدی در حوزه آموزش زبان فارسی به غیر فارسیزبانان رونمایی شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما آقای امیر زندمقدم، در نهمین«گردهمایی موسسهها و نهادهای فعال در حوزه آموزش زبان فارسی در جهان» در دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: از یازدهم اسفند ۱۴۰۰ تا امروز ، سه کتاب «روشهای ساده آموزش زبان فارسی»، «طوطی ۱» و «دستور زبان فارسی» به کتابهای بنیاد سعدی اضافه شده است.
وی در معرفی این کتاب ها افزود:هدف از تدوین کتاب«طوطی ۱» آموزش آواها و حروف الفبای فارسی ،عبارت های ساده و تلفظ و املای واژه هاست این کتاب در سطح نوآموز و برای نوجوانان و بزرگسالان هندی تهیه و تدوین شده است .
معاون آموزش و پژوهش بنیاد سعدی گفت :این کتاب شامل 35 درس در قالب 7 فصل برای آموزش صدا ها و واژه ها کارکرد های ساده زبان و نکته اولیه و ساده دستوری است .
آقای زنده مقدم با اشاره به اینکه جلد اول کتاب «طوطی» در تیراژ ۲۰۰۰ نسخه مختص هندوستان آماده شد و قرار است به عنوان یکی از منابع آموزشی فارسی وارد آموزش و پرورش و مدارس هندوستان شود افزود:جلدهای دیگر این کتاب هم در دست تهیه و انتشار است.
وی گفت: کتاب «دستور ساده زبان فارسی» کتاب دیگری است که برای فارسیآموزان سطح پیشرفته و ماهر تدوین شده و مخاطب آن اساتید و دانشجویان خارجی زبان فارسی در سطوح بالا هستند و با هدف رفع نواقص و کاستیهای دانش دستوری تهیه شده است.
معاون آموزش و پژوهش بنیاد سعدی محتوا کتاب شامل فهرستی از نکات دستوری برای مراجعه سریع به مبحت مورد نظر است .
وی با اشاره به اینکه کتاب «روشهای ساده آموزش فارسی به غیرفارسیزبانان» کتابی که برای معلمان زبان تدوین شده است افزود: هدف آن هم آسان کردن یادگیری و یاددهی زبان فارسی به غیر فارسی زبانان است و آموزش تدریس خلاقانه به مدرسان زبان فارسی است.
آقای زندمقدم گفت : کتاب «روشهای ساده آموزش فارسی به غیرفارسیزبانان»شامل فهرستی از نکات دستوری برایمراجعه به مباحث مورد نظر است .
وی افزود: همه کتابها و محصولات بنیاد سعدی از طریق سایت و مدیریت انتشارات بنیاد سعدی در دسترس و قابل خرید است.
معاون آموزش و پژوهش بنیاد سعدی گفت: ما در حوزه پژوهش به صورت منسجم کاری صورت ندادیم و دستورالعملی را برای حمایت از پژوهشهای حوزه آموزش زبان مصوب کردیم. بر این اساس در طول سال بنیاد سعدی از هفت مورد پژوهشی طبق اولویتهای خود حمایت میکند.
زندمقدم گفت: ابتدای هر سال مراکز و موسسات مربوط نامهای دریافت خواهند کرد. ما در پس این پژوهشها به دنبال آن هستیم تا تشخیص بدهیم که خلأهای موجود برای زبان آموزان چیست. بر این اساس شکل حمایت ما از پایان نامهها مشخص خواهد شد.
وی ادامه داد: بنیاد سعدی از کار مشترک با همه متخصصان استقبال میکند. ما سامانهای برای همه نشرهای مربوط به حوزه آموزش زبان ایجاد کردیم. هر کسی که در این حوزه پیشنهاد و کار آماده داشته باشد در بنیاد سعدی میتوانیم به صورت مشترک کاری را جلو ببریم. امروز در حوزه پژوهش ما در حال سرمایهگذاری هستیم. بنیاد سعدی در حال حاضر به دنبال کار مشترک و همکاری با سایر موسسات است.
سامانه یکپارچهسازی خدمات دیجیتالی در بنیاد سعدی و سامانه تعامل بیشتر بنیاد سعدی با مراکز آموزش زبان فارسی در سراسر دنیا، دو محصول دیگری بودند که طبق گفته زندمقدم در این گردهمایی رونمایی شدند.
در بخش بعدی این برنامه بعد از ارائه کلیپی از فعالیتهای بنیاد سعدی زند مقدم به تشریح جزئیات درباره فعالیتهای سه حوزه پژوهش، آموزش و فضای مجازی بنیاد سعدی پرداخت و گفت: امسال برای اولین بار دورههای بر خط همزمانی را به صورت رایگان در سطح نوآموز ارائه دادیم. در همین زمینه یک سامانه متفاوت نیز طراحی شده است.
تفاهمنامه همکاری مابین غلامعلی حدادعادل رئیس بنیاد سعدی و ابوالفضل باقریفرد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایان این بخش نیز به امضا رسید.
نهمین گردهمایی مؤسسه ها و نهادهای فعال درحوزه آموزش زبان و ادبیات فارسی در جهان امروز نهم اسفند در دانشگاه علوم پزشکی تهرانبرگزار شد.
دراین مراسم دکتر غلامعلی حداد عادل رئیس بنیاد سعدی و دکتر حسین قناعتی رئیس علوم پزشکی دانشگاه تهران و ابوالفضل باقری فرد وزیر بهداشت در این گردهمایی حضور داشتند.