پخش زنده
امروز: -
مدیر حوزههای علمیه بانوان کشور گفت: این حوزه در چشم انداز ۱۴۱۴ مرجع پاسخگویی به مسائل مرتبط با بانوان در کشور خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ حجتالاسلام مجتبی فاضل افزود: حضور بانوان طلبه در جشنوارههای کشوری نظیر جشنواره علامه حلی، کتاب سال حوزه و قرار گرفتن آنان در زمره نخبگان کشوری نشان از ظرفیت بالا در حوزه تحقیقاتی و پژوهشی دارد.
اکنون ۵۰۰ واحد علمی و تربیتی حوزه علمیه بانوان در نقاط مختلف کشور فعالیت دارند.
بیش از ۱۰۰ هزار بانوی طلبه دانش آموخته یا در حال تحصیل در سه مقطع سطح دو، سه و چهار حوزوی در ۱۸ رشته مصوب در سطح سه و پنج رشته مصوب در سطح چهار مشغول به تحصیل هستند.
او گفت: حوزههای علمیه بانوان نخستین برنامه مصوب پنج ساله خود را از سال ۱۴۰۱ آغاز کرد و تلاش می کنیم در افق ۱۴۱۴ بانوان در امور مربوط به خود در مقام مرجعیت قرار گرفته و امور مربوط به بانوان به این قشر از جامعه محول خواهد شد.
مدیر حوزههای علمیه بانوان کشور با تاکید بر اینکه حوزه، مادر نظام است افزود: حوزههای علمیه بانوان در عرصههای تعلیم و تربیت، تبلیغی، پژوهشی و دانشگاهی و نیز حوادث غیرمترقبه نظیر زلزله، سیل، کرونا ورود جدی کرده و در خطوط مقدم خدمات رسانی قرار دارند.
حجتالاسلام فاضل از استان مرکزی به عنوان یکی از استانهای دیرپا در ایجاد، تثبیت و دایر کردن مراکز علمی و دینی یاد کرد و با بیان اینکه استان مرکزی قطب اقتصاد و صنعت کشور است گفت: در شهرستان ساوه در مقطع سطح دو، سه و چهار، بانوان طلبه خواهر وجود دارند و بررسی ظرفیتها برای اعطای برخی رشتههای دیگر در مقاطع بالاتر یکی از اهداف سفر به ساوه است.