پخش زنده
امروز: -
برنامه ریزی تامین گوشت قرمز مصرف زائران و مجاوران و کنترل قیمت آن برای دو ماه در قرارگاه امنیت غذایی خراسان رضوی برنامه ریزی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی در نشست قرارگاه امنیت غذایی خراسان رضوی گفت: مصرف روزانه گوشت قرمز در استان ۲۰۰ تن است و باید از ظرفیتهای تولید استانی و سهمیه ملی چه در خصوص گوشت گرم و چه منجمد استفاده کرد تا قیمت ها، متعادل و میزان مصرف مورد نیاز زائران و مجاوران، تامین شود.
در این جلسه با مدیریت استاندار خراسان رضوی پس از بررسی میزان مصرف روزانه و پیش بینی مصارف ماه مبارک رمضان و عید نوروز، دستگاههای مربوط، گزارشهای فعالیتها و وضع اخیر بازار را ارائه کردند.
نظری سازمان های جهاد کشاورزی و صمت خراسان رضوی را به پیگیری میدانی و تامین گوشت قرمز دردو ماه آینده موظف کرد و افزود: از ظرفیتهای سهمیه ملی و حوزه زیارت در این خصوص، بهره برداری شود.
بر اساس برنامه ریزی زمان بندی مصوب در این جلسه، ستاد تنظیم بازار و قرارگاهها و ستادهای مرتبط موظف به همکاری با تصمیمات قرارگاه امنیت غذایی استان شدند.