پخش زنده
امروز: -
۱۲۲ مقاله به دبیرخانهی سومین همایش ملی و دومین همایش بینالمللی پایداری کسب و کار ارسال شده است .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، دبیر سومین همایش ملی و دومین همایش بینالمللی پایداری کسب و کار گفت: پایداری مفهومی جدید است که در ادبیات رشتهی مدیریت و کسب کار مطرح شده است.
دکتر فرجالله رحیمی بیان کرد: در گذشته مسئلهی مطلوب بودن کسب وکار از اهمیت بسیاری برخوردار بود اما اکنون موضوع پایداری کسب و کار به ویژه تاثیر آن بر مسائل زیست محیطی جزو رویکردهای اصلی این حوزه قرار گرفته است.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، افزود: کسب و کارها باید به سوی پایداری حرکت کنند تا آثار منفی آنها به حداقل برسد؛ پایداری به معنای تعادل اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی در کسب و کار است. این در حالی است که تاکنون کسب و کارها به مسئلهی اقتصادی توجه داشتهاند.
رحیمی، ادامه داد: کشور ما در حوزههای اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی دچار مشکلاتی است که بخش از آن به فعالیتهای کسب و کارها باز میگردد. متاسفانه ضرورت پایداری کسب و کار برای مدیران این حوزه تبیین نشده است و پژوهشهای موثری صورت نگرفته است.
دکتر کیاست معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز نیز بیان کرد: توسعه زمانی ارزش مییابد که با پایداری همراه باشد. به عنوان مثال در حوزهی صنعت نفت باید به موضوع آیندگان نگاه ویژهای داشته باشیم زیرا ضربههایی که به محیط زیست وارد میکنیم آثار آن در آینده نمود خواهد داشت.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان خوزستان نیز بیان کرد: پایداری کسب و کار موضوعی کلیدی و مهم است که در کنار توسعهی پایدار از آن استفاده میشود.
دکتر مهرداد نیکو، عنوان کرد: در حاکمیت به پیدایش کسب و کار توجه میشود و پرداختن به پایداری کسب و کار در این همایش از اهمیت بسیاری برخوردار است.
وی، تصریح کرد: نهادینهسازی مسئولیت اجتماعی راهبردی موثر برای پایداری فعالیت شرکتها است از این رو لازم است در کسب و کارها نگاهی سیستمی داشته باشیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان خوزستان، افزود: در سالهای گذشته موضوع مسئولیتهای اجتماعی وارد ادبیات مدیریتی شده است و این مسئله اهداف ترسیم شده را گسترده کرده است.
نیکو، گفت: در برنامهی ششم توسعه به مسئولیت اجتماعی توجه ویژه شده است و در طرحها باید پیوست اجتماعی داشته باشند.
وی با اشاره به ضرورت ایفای مسئولیت اجتماعی در استان خوزستان، خاطرنشان کرد: از آنجا که مسئولیت اجتماعی در صنایع بزرگ موضوعیت بیشتری دارد لازم است صنایع کلان استان در این زمینه تاثیرگذارتر باشند.
دکتر رضادوست رئیس دانشکدهی اقتصاد و علوم اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز در سخنانی کوتاه بینرشتهای بودن را یکی از شاخصهای مهم سومین همایش ملی و دومین همایش بینالمللی پایداری کسب و کار دانست و گفت: در برگزاری این رودیداد و داوری مقالات دو دانشکدهی اقتصاد و علوم اجتماعی و حقوق و علوم سیاسی مشارکت داشتند که امیدواریم این مهم در همایشهای آینده نیز ادامه داشته باشد.
گفتنی است سومین همایش ملی و دومین همایش بینالمللی مدیریت کسب و کار به صورت حضوری و برخط به میزبانی دانشگاه شهید چمران اهواز در حال برگزاری است.