پخش زنده
امروز: -
یکصدمین نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی با حضور فعالان اقتصادی در مشهد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، این نشست با بررسی چهار دستور کار شامل: موانع و چالشهای کارخانجات قند استان، موضوعات گمرکی و ناوگان حمل ونقل بینالمللی در پایانههای مرزی استان و ضرورت تفویض اختیارات مورد درخواست معاونت غذا و دارو برای حلوفصل موانع و مشکلات بخش خصوصی و نیز موانع و مشکلات حوزه جرثقیل داران در زمینه اخذ معاینه فنی و تخصیص سوخت برگزار شد.
استاندار خراسان رضوی در این نشست با تاکید بر لزوم نظرخواهی و مشورت گیری از بخش خصوصی در زمینه بهره گیری از مزیتهای استان گفت: از بخش خصوصی نظر خواستیم تا سازوکار حل مشکلات موجود را به ما پیشنهاد دهند.
یعقوبعلی نظری افزود: به منظور حل مسائل پیش روی کارخانجات قند استان بر اساس نظر اتحادیه مربوطه و بخش خصوصی اقدام خواهد شد. اگر این قالب را پایه بسیاری از تصمیمات خود قرار دهیم، بخش عظیمی از مشکلات حل میشود.
وی گفت: لازم است بسته جامعی در خصوص تولید محصول نهایی از سوی اتحادیه کارخانجات قند استان جمع بندی شود و به استانداری اعلام شود تا در نهایت براساس نظر بخش خصوصی تصمیم گیری صورت گیرد.
یعقوبعلی نظری افزود: مسئله گاز کارخانجات قند استان نیز در قالب ستاد تسهیل بررسی و مرتفع خواهد شد.
استاندار خراسان رضوی در خصوص موضوعات گمرکی و ناوگان حمل ونقل بینالمللی در پایانههای مرزی استان اظهار کرد: برای هر یک از مبادی ورودی و خروجی استان در مرزهای سرخس و دوغارون و لطف آباد، بایستی هیاتی ترکیبی از بخش خصوصی و حاکمیتی ایجاد شود تا برای همه مبادی، جلسات مشترک داشته باشند و تصمیمات لازم اتخاذ شود.
نظری از مرزی بودن خراسان رضوی، صادرات و واردات و ترانزیت، معادن، کشاورزی و دامپروری به عنوان مزیتهای اقتصادی استان نام برد و گفت: وجود بارگاره رضوی، مزیت استثنایی و اقتصادی این خطه است و بهره گیری مطلوب از این مزیتها برای رشد و توسعه اقتصادی، نیازمند استفاده از نظرات فعالان بخش خصوصی است. به همین دلیل از این بخش خواسته ایم که خود پیشنهادهای لازم به منظور بهره گیری از این مزیتها را به ما اعلام کنند.
غلامحسین شافعی، رئیس اتاق بازرگانی ایران و خراسان رضوی نیز در این نشست اظهار کرد: استان ما به لحاظ آب، بحرانیترین استان کشور است و چغندر قند از جمله محصولات بسیار آب بر است؛ لذا توجه به کشت فراسرزمینی چغندر قند در افغانستان و تامین نیاز کارخانجات استان از محصولات کشت شده در افغانستان، میتواند بخشی از مشکلات در این حوزه را مرتفع سازد، لازم است در این زمینه برنامه ریزی و رایزنی صورت گیرد.