پخش زنده
امروز: -
دستگاه سیاست خارجی روسیه به آمریکا، کشورهای عضو ناتو و نیروهای اوکراینی به تعهد کامل روسیه برای دفاع از شهروندان روستبار اشاره و درباره نتایج و پیامدهای اقدامات ماجراجویانه بعدی هشدار داده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از مسکو، وزارت امورخارجه روسیه درباره پیامدهای وخامتبار حمله احتمالی به جمهوری خودمختار «پریدنسترووی»، به آمریکا، ناتو و اوکراین هشدار داد.
وزارت امورخارجه روسیه با صدور بیانیهای ضمن اشاره به آمادهسازی رژیم کییف برای حمله نظامی احتمالی به منطقه خودمختار روستبار «پریدنسترووی»، درباره پیامدهای حمله به این منطقه روستبار به ناتو، آمریکا و اوکراین هشدار داد.
در این بیانیه هشدارآمیز وزارتامورخارجه روسیه به تجمع قابل توجه نیروها و تجهیزات نظامی ارتش اوکراین در نزدیکی مرز منطقه «پریدنسترووی» اشاره و تاکید شده است: استقرار توپخانه آماده شلیک و افزایش بی سابقه پرواز پهپادهای نیروهای مسلح اوکراین بر فراز این قلمرو نشان میدهد اوکراین قصد تهاجم به این منطقه خودمختار دارد.
دستگاه سیاست خارجی روسیه به آمریکا، کشورهای عضو ناتو و نیروهای اوکراینی به تعهد کامل روسیه برای دفاع از شهروندان روستبار اشاره و درباره نتایج و پیامدهای اقدامات ماجراجویانه بعدی هشدار داده است.
وزارت امور خارجه روسیه تاکید کرد: ما پیوسته از حل هر موضوعی از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حمایت میکنیم، اما در عین حال، هیچ کس نباید شک داشته باشد که نیروهای مسلح فدراسیون روسیه به اندازه کافی به تحریک رژیم کییف پاسخ خواهند داد.
وزارتامورخارجه روسیه اعلام کرده است، روسیع در صورت نیاز، برای حفاظت از هموطنان خود، با استفاده از نیروهای حافظ صلح، نیروهای نظامی و یگانهای عملیاتی روسیه وارد عمل خواهد شد و امنیت هموطنان خود را تضمین خواهند کرد.
وزارت خارجه روسیه خاطرنشان کرد: هر اقدامی که امنیت روستبارها را تهدید کند، طبق قوانین بین المللی به عنوان حمله به فدراسیون روسیه تلقی خواهد شد.
منطقه «پریدنسترووی» با جمعیت روستبار، در شرق مولداوی و جنوب غرب اوکراین قرار گرفته و سالهاست برای پیوستن به فدراسیون روسیه تلاش میکنند. این جمهوری کوچک که بخشی از قلمرو کشور مولداوی به شمار میرود، در سال ۱۹۹۰ میلادی اعلام استقلال کرد و پس از وقوع یک جنگ خونین داخلی سرانجام در سال ۱۹۹۲ میلادی جمهوری جدید خودخواندهای را تشکیل داد.
این جمهوری تاکنون از سوی هیچیک از کشورهای عضو سازمان ملل متحد به رسمیت شناخته نشده است.