پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه فرهنگیان برگزاری آزمون اصلح را در راستای انتخاب و گزینش معلم شایسته و با صلاحیت، توانا، بصیر، فکور، ماهر و قوی به عنوان حلقه وصل نسل و ایفاگر نقش مرجع در زندگی کودکان برای خدمت در آموزش و پرورش با اهمیت دانست.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان، رضا مراد صحرایی در حاشیه بازدید از روند اجرای فرآیند برگزاری آزمون جامع صلاحیت حرفهای معلمان که دیروز به صورت همزمان و حضوری در سراسر کشور برگزار شد، تربیت معلم را امری حیاتی و از موضوعات مهم هرحاکمیت دانست و گفت: دقت در انتخاب و گزینش معلم شایسته و با صلاحیت ازآن حیث که معلمان حلقه وصل نسل بوده و نقش مرجع در زندگی کودکان ایفا میکنند با اهمیت است.
رئیس دانشگاه فرهنگیان افزود: هرچه در این خصوص دقت کنیم خدمت شایسته تری ارائه داده ایم، این حق مردم بر گردن دولت و حاکمیت است که معلمانی توانا، بصیر، فکور، ماهر و قوی برگزیده شود.
وی با تاکید بر ماموریت و رسالت دانشگاه فرهنگیان به عنوان مسیر اصلی تامین و تربیت معلم و اهتمام ویژه این دانشگاه در اجرای شایسته آن افزود: با توجه به ظرفیت این دانشگاه و نیاز آموزش و پرورش بیش از این میزان، به همین منظور، مطابق ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان هر ساله آزمون استخدامی برگزار و افرادی از سایر دانشگاهها برای امر معلمی در این آزمون شرکت میکنند.
رئیس دانشگاه فرهنگیان، به برگزاری دوره کسب صلاحیتهای حرفهای معلمی برای برگزیدگان آزمون اشاره کرد و افزود: داوطلبان پس از گذراندن این دوره در آزمون اصلح شرکت خواهند کرد.
وی با بیان برگزاری آزمون در سه مرحله، تصریح کرد: در ادامه، دو مرحله آزمون فرهنگی و کارورزی برگزارو آن دسته از کسانی که این دو مرحله را با موفقیت پشت سر گذاشته باشند به مرحله سوم و آزمون جامع صلاحیت حرفهای معلمی وارد میشوند. صحرایی، ادامه داد: افرادی که امروز در سراسر کشور در حال انجام آزمون هستند، مطابق ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان اردیبهشت امسال در آزمون شرکت و مهر امسال برای معلمی انتخاب شدند.
وی ضمن ابراز خرسندی از نظم اجرای آزمون، برگزاری آن به صورت حضوری و همزمان در سراسر کشور را نشان از اهمیت آن برشمرد و گفت: کسانی که امروز موفق شوند از این آزمون عبور کنند، سی سال معلم آموزش و پرورش کشور خواهند بود.
رئیس دانشگاه فرهنگیان، با بیان اینکه آزمونهای مجازی از کفایت و کیفیت کافی برای این امر خطیر برخوردار نیستند، اظهار کرد: در همه جای دنیا از آزمون مجازی به عنوان گزینهای اجتناب ناپذیر در شرایط بحران استفاده میشود، در شرایط عادی ازمون حضوری اصلی و اصیل است. وی محتوا و سوالات را ناظر به نیازهای افراد در کلاسهای درس عنوان کرد و افزود: اهتمام دست اندرکاران در این است تا سوالات و محتواها متناسب با نیاز معلمان و کلاس درس باشد.
صحرایی در پایان با ابراز امیدواری از بهبود و ارتقا مستمر در اجرای آزمون در سالهای آتی افزود: بی شک در این آزمون خالی از اشکال نبوده ایم اما یادگیرنده هستیم و بهتر هم خواهیم شد.