پخش زنده
امروز: -
فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر گفت: سارقی که از منزل یکی از شهروندان بیش از ۱۵ میلیارد ریال طلا سرقت کرده بود در کمتر از ۴۸ ساعت دستگیر شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اصفهان؛ سرهنگ غلامرضا براتی گفت: در پی وقوع یک فقره سرقت طلا از منزل در شهرستان خمینی شهر، این موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.
وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی با بدست آوردن سرنخهایی از سارق، ضمن هماهنگی با مرجع قضائی وی را در مخفیگاهش دستگیرکردند.
فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر گفت: متهم دستگیر شده با اعتراف به بزه ارتکابی و فروش بخشی از طلاهای مسروقه، یک نفر مالخر را معرفی کرد.
سرهنگ براتی گفت: در بازرسی از مخفیگاه سارق و مالخر بیش از ۱۵ میلیارد ریال طلای مسروقه و ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال وجه نقد کشف و تحویل مالباخته شد.
وی افزود: متهمان پس از تشکیل پرونده برای اقدامات قانونی، تحویل مرجع قضائی شدند.