پخش زنده
امروز: -
نتایج نظرسنجی موسسه ایپسوس (Ipsos) نشان داد فقط ۱۰ درصد از مردم بریتانیا معتقدند سیاستهای بهداشتی و درمانی دولت این کشور، اصولی و درست است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ نتایج نظرسنجی موسسه ایپسوس (Ipsos) نشان داد فقط ۱۰ درصد از مردم بریتانیا معتقدند سیاستهای بهداشتی و درمانی دولت این کشور، اصولی و درست است.
براساس نتایج نظرسنجی موسسه ایپسوس (Ipsos) در حالی که ۲۸ درصد مردم مناطق اسکاتلند و ۱۹ درصد مردم ولز به سیاستهای بهداشتی و درمانی دولت بریتانیا اعتماد دارند، میزان اعتماد به سیاستهای بهداشتی و درمانی در انگلیس حدود ۸ درصد است که این میزان بی اعتمادی به درست بودن سیاستهای دولت انگلیس، در زمینه بهداشتی و درمانی، بی سابقه است.
نظرسنجی درباره میزان اعتماد مردم انگلیس به سیاستهای بهداشتی و درمانی دولت این کشور، در نظرخواهی به سفارش اندیشکده "بنیاد سلامت" (Health Foundation) انجام شد.
به نوشته گاردین، تیم گاردنر (Tim Gardner)، کارشناس ارشد سیاستگذاری در بنیاد سلامت میگوید سقوط اعتماد مردم به سیاستهای بهداشتی و درمانی دولت انگلیس، باید زنگ خطر را در هیات دولت به صدا در آورد.
گاردین براساس گزارش این بیناد نوشت فقط ۳۳ درصد از مردم بریتانیا میگویند سازمان ملی بهداشت و درمان این کشور، خدمات خوب ارائه میدهد که این میزان در ماه مه پارسال، ۴۳ درصد بود؛ ۶۲ درصد از مردم میگویند کیفیت خدمات این سازمان در سال آینده، بدتر خواهد شد در حالی که پارسال، ۳۹ درصد از مردم بریتانیا این اعتقاد را داشتند؛ ۷۴ درصد نیز میگویند فشار بر کارکنان سازمان ملی بهداشت و درمان، باز هم بیشتر خواهد شد و ۸۲ درصد معتقدند بودجه این سازمان باید افزایش یابد.
روزنامه گاردین نوشت براساس گزارش پژوهشگران اندیشکدههای "بنیاد شاه" (King’s Fund) و بنیاد نافیلد (Nuffield Trust) که پارسال منتشر شد رضایت از نظام بهداشت و درمان انگلیس رو به کاهش است. براساس این گزارش ها، زمان طولانی برای دیدن پزشکان خانواده، طولانی بودن زمان رسیدن آمبولانس، دریافت خدمات بهداشتی و درمانی، به ویژه زمان طولانی وقت عمل جراحی، موجب شده است رضایت از این نظام به کمترین میزان از سال ۱۹۹۷ برسد.
به تازگی اخباری در رسانههای انگلیس منتشر شد که نشان میداد بیش از هفت میلیون و دویست هزار بیمار در این کشور از جمله بیماران سرطانی و کودکان بیمار در انتظار اغاز درمان در بیمارستانهای دولتی اند. اعلام شد برخی از انان ۱۸ ماه است که به انتظار نشسته اند.
سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس با تایید این خبر، کمبود نیرو وامکانات وهمچنین تعویق درمان بیماران به علت همه گیری کووید را از جمله علتهای تاخیر در درمان بیماران اعلام کرد.
کارکنان سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس بارها با برپایی تظاهرات توجه به مشکلات بهداشت و درمان و کارکنان ان و حفظ سازمان ملی بهداشت و درمان این کشور را خواستار شدند، اما میگویند دولت هنوز به خواستههای انان توجه نکرده است.
بخشی از پزشکان جوان در انگلیس اعلام کردند بزودی اعتصاب دیگری را در اعتراض به رویکرد دولت در قبال انان برگزار خواهند کرد.