پخش زنده
امروز: -
قزوین قهرمان دومین دوره رقابتهای تیراندازی کارگران کشور در اصفهان شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ در دومین دوره مسابقات تیراندازی با تفنگ و تپانچه بادی بانوان قهرمانی کارگران کشور نمایندگان استان قزوین مقام اول این مسابقات را کسب کردند و نمایندگان استان گیلان و فولاد مبارکه نماینده استان اصفهان دوم و سوم شدند.
در بخش تپانچه انفرادی هانیه حسینی نژاد (گیلان)، سکینه باقری (قزوین) و مریم شریفی از، فولاد مبارکه اصفهان به ترتیب مقامهای اول تا سوم را کسب کردند.
در بخش تفنگ بادی انفرادی هستی اقبالی (کرمانشاه) راحیل عزیزی (همدان) و آیدا ادریسی (تهران) مقامهای اول تا سوم مسابقات را بدست آوردند.
این مسابقات با حضور ۱۰ تیم تفنگ و تپانچه از ۶ استان تهران، قزوین، گیلان، کرمانشاه، همدان و ۲ تیم هیات ورزش کارگری و فولاد مبارکه به میزبانی استان اصفهان در سالن تخصصی تیراندازی هیات تیراندازی استان اصفهان (شهید زرین) برگزار شد.