پخش زنده
امروز: -
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگوارشاد اسلامی کشور در ساری بر لزوم آمایش رسانهای در استانهای کشور با هدف ارزیابی فعالیت رسانهها و شناسایی فیک نیوزها تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگوارشاد اسلامی کشور در بخش پایانی مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره ابوذر در ساری گفت: جشنواره ابوذر میتواند نقش جهت دهنده و پویا به رسانههای مازندران تزریق کند.
فرشاد مهدیپور افزود: همگرایی دستگاههای متولی میتواند در استانی که پیشران بسیاری از موضوعات در کشور است قطعا باید نقش اهالی رسانه برجستهتر از حال حاضر باشد.
او گفت: در جریان اغتشاشات اخیر که یک جنگ شناختی و ترکیبی بود استان مازندران نیز جزء استانهایی بود که مورد هدف معاندان انقلاب بود و تلاش شد بخشی از رخدادهای این استان در تراز ملی و بین المللی انعکاس داده شود و ورود اهالی رسانه مانع از این اتفاق و هدف دشمنان انقلاب شد.
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگوارشاد اسلامی کشور ادامه داد: باید از این اتفاق درس گرفت و یک برنامه منسجم و روشنگری بومی میتواند بسیار موثرتر از تصمیمات ملی در اتفاقات این چنینی باشد.
مهدیپور گفت: هر چقدر جشنواره ابوذر بتواند به موقعیت بومی استان توجه کند و تمرکز بر حل معضلات را سرلوحه قرار دهد قطعا موثرتر خواهد بود و باید پرداخت موضوعی به مسایل بومی پررنگتر شود.
او افزود: وجود ۲۰ روزنامه و بیش از ۲۰۰ پایگاه خبری در مازندران در کنار بسیاری از رسانههای دیگر قطعا اگر به سمت تولیدات بومی در راستای زیست بوم و الویتهای استانی پیش برویم به حل مشکلات استان کمک خواهد کرد.
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگوارشاد اسلامی کشور اعلام کرد: با این میزان از رسانههای استانی که بخشی در مقیاس ملی نقش آفرینی میکنند باید پرسید در سپهر رسانهای کشور چه میزان جریان سازی صورت گرفته است.
مهدیپور ادامه داد: اگر ما نتوانیم با اخبار جعلی مواجه شویم و افکار عمومی را اقناع کنیم اتفاقات معکوسی در حوزه رسانه رخ خواهد داد و لذا باید ارزیابی دقیق از رسانهها و نیز اثربخشی آنان صورت گیرد.
او گفت: باید یک آمایش رسانهای در استانهای کشور با ارزیابی توانمندی، نقش آفرینی، جریان سازی و نیز شناسایی فیک نیوزها در استانها صورت بگیرد.
استفاده بهینه از ظرفیت رسانه ای مازندران
معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران نیز، گفت: مازندران از اقشاری برخوردار است که رجوع آنها به رسانه فراوان است و وسعت طبقه متوسط و چالشهای متعدد میطلبد که از ظرفیت رسانه استفاده بهینه شود.
روحالله سلگی افزود: در ماههای گذشته آخرین ترفندهای دشمن را دیدیم و مدرنترین جنگ ترکیبی و رسانهای را پشت سر گذاشتیم که بخشی از جوانان ما را مورد هدف قرار دادند.
او ادامه داد: آنها به وضوح استراتژیک خود را از فتح سرزمینی به سمت فتح قلوب بردند و با فریب، بخشی از جوانان ما را به اهرمی برای دستیابی به اهداف خود قرار دادند.
سلگی گفت: ما باید دلهای تحت تصرف دشمن را فتح کنیم و پارههای تنمان را به انقلاب برگردانیم.
معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران افزود: امروز رمز ماندگاری ما گفتوگوی مستقیم و اقناعی با قشر دهه هشتادی است که یک قرارگاه بصیرتی نیز به همین منظور راهاندازی شده است.
او گفت: استدلالهای ما در این گفتگوها کاملا عقلانی است و در دیدارها کاملا ادله ما مورد پذیرش حتی منتقدان است و باید این پیام توسط رسانهها مخابره شود.
معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران افزود: اینکه ما طی ۴۴ سال گذشته غرب ستیزی را دنبال کردیم قطعا توهم توطئه نیست و آنچه با این مضمون از سوی معاندان انقلاب عنوان میشود قابل قبول نیست.
سلگی تاکید کرد: ملت ایران سرسپردگی و وابستگی را نمیپذیرد و استقلال یک اصل مهم در انقلاب اسلامی است.
او ادامه داد: نباید گمان کنیم کار تمام شده است و همه باید در این کارزار کنار هم بایستیم ولواینکه اختلاف سلایق وجود داشته باشد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران، گفت: علت زوال و فاصله مردم از جریان معاند همانا دین ستیزی آنان است و آنان از فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی ملت ایران غافل شدهاند.
سلگی افزود: امیدواریم در حوزه معیشت رسانه نیز گامهای موثری برداشته شود و از این ظرفیت ارزشمند باید بهینه بهره ببریم.