پخش زنده
امروز: -
تولید و فرآوری گوجه سیاه رفسنجان علاوه بر اشتغالزایی در بازارهای صادراتی نیز ارز آوری دارد.
به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان آقای کفایی نخستین تولید کننده گوجه سیاه در رفسنجان گفت : از ۸ سال پیش بر روی تولید گوجه فرنگی سیاه تحقیق و کار کردیم و در حال حاضر هم محصول گوجه فرنگی سیاه را با کیفیت عالی تولید می کنیم.
وی با بیان اینکه این طرح برای ۳۰ نفر اشتغالزایی کرده است، افزود: سطح زیرکشت این گلخانه ۲۰۰۰ مترمربع است و در آینده نزدیک قرار است به حدود ۱۰ هزار مترمربع توسعه یابد.
کفائی ادامه داد: تمام محصولات ما در این مجموعه دارای نشان استاندارد حد مجاز آلاینده ها هستند و در این مجموعه بیش از ۳۰۰ محصول ارگانیک اعم از گوجه سیاه، انواع فلفل، کاهو و ... کشت شده و از بحث تولید فراتر رفته و فرآوری و تولید بذر این محصولات در حال اجرا ست.
وی هزینه به کار رفته در اجرای این طرح را ۴۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: مقداری از محصول گوجه و محصولات دیگر در مرکز کرمان و رفسنجان فروخته و بقیه محصول هم به استان های تهران، اصفهان و ... ارسال می شود.
بگفته کفایی نخستین تولید کننده گوجه سیاه در رفسنجان فرآورده های محصول گوجه فرنگی سیاه به کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای منطقه اوراسیا صادر میشود.
گوجه سیاه....
مگه داریم ،مگه میشه