پخش زنده
امروز: -
سومین پیش همایش علوم انسانی در اندیشه علامه مرحوم محمدتقی مصباح یزدی امروز در مجتمع آموزش عالی علوم انسانی امین قم برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم؛ حجت الاسلام و المسلمین علی عباسی، رئیس جامعه المصطفی العالمیه در این نشست ضمن تجلیل از مقام علمی و مرتبه شخصیتی مرحوم آیت الله مصباح یزدی گفت: این عالم فقید علاوه بر حکمت و فلسفه، در علوم تفسیر، حدیث، فقه و اصول نیز شخصیت ممتازی داشت و به معنای حقیقی کلمه یک اسلام شناس بود.
وی به برخی افزود: آیتالله مصباح یزدی نگاه ویژهای به علوم انسانی - اسلامی داشت و از چهره های پیشگام حوزه های علمیه برای هموار کردن مسیر علوم انسانی - اسلامی بود.
رئیس جامعه المصطفی پرورش هزاران اندیشمند در حوزه علوم انسانی - اسلامی را متاثر از آیت الله مصباح یزدی دانست و گفت: وی فداکارانه و مخلصانه وارد این عرصه شد و با نگاه باز و عالمانه خود موجب پرورش هزاران اندیشمند در علوم انسانی شد.
حجت الاسلام و المسلمین عباسی افزود: امروز مجامع علمی موظف و مکلف هستند همچون آیتالله مصباح یزدی با در نظر گرفتن مبانی علوم دینی به شاخه های مختلف علوم انسانی ورود کنند.
گفتنی است همایش بین المللی علوم انسانی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی خرداد ماه سال 1402 برگزار خواهد شد.