پخش زنده
امروز: -
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از نظارت کارشناسان تغذیه این معاونت بر نانواییهای مجری طرح تولید نان کامل در شیراز خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،مریم مهارت گفت: نان کامل حاوی سبوس و جوانه، در مقایسه با نانهای تهیه شده با آرد سفید دارای مقادیر ناچیز سبوس و فاقد جوانه، از ارزش تغذیهای بالاتری برخوردار است و میتواند بخش مهمی از عناصر معدنی و ویتامینهای موردنیاز روزانه بدن مانند ویتامینهای گروه B، ویتامین E، منیزیم، آهن، روی، سلنیوم، مس و منگنز را تامین کند.
او افزود: تحقیقات بسیاری نشان داده است مصرف نان کامل به پیشگیری و درمان بسیاری از بیماریها از جمله چاقی، دیابت، بیماریهای قلبی عروقی و سرطانهای دستگاه گوارش کمک میکند.
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: با توجه به اهمیت مصرف نان کامل و اثرات آن بر سلامتی، توصیه به مصرف این نوع نان در جمعیت عمومی یک امر ضروری است و در همین راستا، گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتدای امسال اقدام به برنامه ریزی و برگزاری ۱۲۵ نشست آموزشی با حضور دو هزار و ۶۴۴ نفر از نانوایان، دانش آموزان، عموم مردم، کارکنان اداری، ارائه دهندگان خدمت و رابطان سلامت و نانوایان کرده است.
مهارت همچنین از به اشتراک گذاری ۱۳۵ محتوای آموزشی برای شانزده هزار و ۸۵۷ نفر و برگزاری هشت جشنواره نانهای سنتی و بومی در سطح شهرستانهای فارس، به عنوان دیگر اقدامات انجام شده در این زمینه نام برد.