پخش زنده
امروز: -
برنامه فضایی چین در سالهای اخیر با مأموریتهای موفق و ایجاد ایستگاه فضایی، پیشرفت چشمگیری داشته است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، برنامه فضایی چین در سالهای اخیر با مأموریتهای موفق و ایجاد ایستگاه فضایی پیشرفت چشمگیری داشته است.
حالا چین اعلام کرد که قصد دارد با انجام دو مأموریت سرنشیندار در سال ۲۰۲۳، بیشتر از قبل باعث پیشرفت برنامههای فضایی خود شود.
براساس گزارشهای منتشر شده، چین امسال فضاپیمای باری تیانژو-۶ (Tianzhou-۶) را نیز به فضا پرتاب خواهد کرد و پس از آن برای دو مأموریت سرنشیندار آماده خواهد شد.
با پرتاب این فضاپیماها، اولین بخش از مأموریتهای فضایی چین پس از تکمیل ایستگاه فضایی تیانگونگ انجام خواهد شد و همچنین صنعت هوافضا آن وارد مرحله جدیدی از عملیات و توسعه میشود.
خدمه پرواز Shenzhou ۱۶ سه فضانورد خواهند بود که مأموریت آنها شامل انجام آزمایشهای علوم فضایی و فنی، پشتیبانی فضانوردان و آموزش علوم عمومی خواهد بود. بهطور مشابه، خدمه پرواز Shenzhou ۱۷ نیز از سه فضانورد تشکیل شده و وظایف مشابهی را نیز انجام میدهند.
شرکت علوم فضایی و فناوری چین نیز اعلام کرده است که قصد دارد بیش از ۶۰ مأموریت فضایی و بیش از ۲۰۰ فضاپیما را در سال ۲۰۲۳ به فضا پرتاب کند. انتظار میرود این برنامه جاهطلبانه رکوردها را جابجا کرده و قابلیتهای چین در اکتشاف و فناوری فضایی را بیشتر نشان دهد.
برنامه فضایی چین با سرعت بسیار زیادی در حال پیشرفت است و مأموریتهای فضایی سرنشیندار برنامهریزی شده برای سال ۲۰۲۳ نقطه عطف مهمی برای آن محسوب میشود.
با پرتاب این دو مأموریت سرنشیندار، چین به انجام آزمایشهای علمی مهم و جابجایی مرزهای اکتشاف فضایی ادامه خواهد داد. همچنین این برنامه تعهد چین به ارتقای توان فنی و پیشبرد منافع ملی خود را نشان میدهد.
علاوه بر این، در ماه گذشته اعلام شده بود که چین میخواهد بزرگترین تلسکوپ اپتیکال آسیا را با ظاهری شبیه به جیمز وب بسازد.