پخش زنده
امروز: -
در 48 ساعت گذشته بيش از 150 سارق و مال خر دستگير و به مراجع قضايي تحويل داده شدند .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان ، فرمانده انتظامی استان سيستان و بلوچستان اجرای طرح عملیات گسترده و تشدید مبارزه مقتدرانه پلیس با سرقت، همزمان با سراسر کشور خبر داد که دستاوردهای این طرح 48 ساعته، دستگیری 7 نفر قاتل متواری و 150 سارق و 97 فقره پرونده سرقت کشف شده است.
سردار محمد قنبری ، افزود: سرقت یکی از جرایمی است که با کاهش احساس امنیت در جامعه ارتباط مستقیم دارد و مبارزه قاطعانه با این جرم همواره به عنوان یکی از مطالبات اصلی و دغدغه مردم از پلیس و دستگاه قضائی بوده و در این راستا پلیس این موضوع را همیشه در اولویت برنامه های خود قرار داده و در طول سال اقدامات خوبی در این زمینه داشته ایم.
فرمانده انتظامی استان با اشاره به اینکه پلیس با همکاری دستگاه قضائی و با اشراف اطلاعاتی با سارقان برخورد قانونی خواهد کرد، افزود: کسانی که به هر نحوی بخواهند در مقابل پلیس بایستند و یا دست به سلاح ببرند با برخورد قاطعانه مواجه خواهند شد.
این مقام ارشد انتظامی استان ضمن هشدار به مالخران گفت: چنانچه این افراد خواسته یا ناخواسته اموال مسروقه ای را خریداری کنند، از نظر پلیس متهم محسوب و تحت پیگرد قاطع و قانونی قرار خواهند گرفت.