پخش زنده
امروز: -
رییس سازمان امور دانشجویان گفت: مسئولان محلی نقش مهم و پر رنگی در رشد و توسعه و پیشرفت مراکز آموزش عالی شهرستانی بر عهده دارند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، هاشم داداش پور در بازدید از مجتمع آموزش عالی تربت جام و در نشست با اعضای هیئت رئیسه مرکز، گفت: اغلب مراکز آموزش عالی شهرستانها با پیگیری مسئولان محلی برای آسانی ادامه تحصیل دانشجویان شهرستان راه اندازی شده و نیاز است بعد از تاسیس مرکز آموزش عالی تا رسیدن به نقطه مطلوب توسط مسئولان شهرستانها با همان همت و انگیزه تاسیس حمایت جدی شود.
رییس سازمان امور دانشجویان حمایت مسئولان و خیرین محلی را به عنوان شاه کلید حل چالش دانشگاههای شهرستانها دانست و گفت: امروز هر دانشگاه تازه تأسیسی که پشتوانه محلی و خیری دارد، موفق به یک جهش و رشد و پیشرفت بوده و مراکزی که از این حمایت برخوردار نبودند با چالشهای متعددی روبرو هستند و وزارت علوم به تنهایی قادر به تأمین نیازهای متعدد از جمله خوابگاهها نیست.
گفتنی است رییس سازمان امور دانشجویان از بخشهای مختلف حوزه دانشجویی مجتمع آموزش عالی تربت جام بازدید و با حضور در خوابگاه دختران و پسران با دانشجویان در فضایی صمیمی گفتگو کرد.
با برنامههای پیش بینی شده ورزش دانشجویی در سال آینده متحول خواهد شد
رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: مجموعه فعالیتهای پیش بینی شده در حوزه ورزش برای سال آینده، سبب تحول در ورزش دانشگاهی می شود به نحوی که ورزش دانشگاهی در سطح ملی پویاتر و بالندهتر خواهد شد.
جلسه هیئت رئیسه فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی با حضور معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، هادی بشیریان رئیس فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی و دیگر اعضا به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
در این جلسه هاشم داداشپور گفت: به منظور گسترش فعالیتهای ورزشی دانشجویان، چهار برنامه مشخص طراحی کرده ایم. اولین برنامه در این زمینه آماده سازی مقدمات حضور در یونیورسیاد جهانی است که از ۷ تا ۱۶ مرداد سال آینده برگزار خواهد شد و ما به صورت گسترده در این رویداد جهانی شرکت خواهیم کرد.
معاون وزیر علوم با بیان اینکه قصد ما این است تا بتوانیم ورزشهای دانشگاهی را گسترش دهیم؛ اظهار کرد: همان طور که امسال و سال گذشته برنامههای متنوع و گستردهای را توانستیم برگزار کنیم، برای سال ۱۴۰۲ نیز برنامههای متعددی را تدارک دیده ایم.
وی افزود: المپیاد ملی ورزشهای دانشگاهی یکی از برنامههای ورزشی سال آینده است که بر اساس آن تمامی دانشگاههای کشور از دانشگاههای دولتی گرفته تا غیر انتفاعی وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد نیز میتوانند در آن شرکت کنند.
داداشپور با بیان اینکه قصد داریم لیگ برتر دانشجویی را برای سال جدید فعال کنیم؛ تصریح کرد: تاکنون سه برنامه لیگ برتر استانی را در رشتههای والیبال، فوتسال و بسکتبال سه نفره آغاز کردهایم و امیدوار هستیم برای سال آینده لیگهای برتر بیشتری را ایجاد کنیم. مجموع این فعالیتها، ورزش دانشگاهی کشور را متحول خواهد کرد به نحوی که ورزش دانشگاهی در سطح ملی پویاتر و بالندهتر میشود.
معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری افزود: برنامه بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی را برای تصویب به هیئت دولت ارسال کرده ایم که در صورت تصویب، کار اجرایی و برگزاری آن را شروع خواهیم کرد.
داداش پور تصریح کرد: سه مجموعه فدراسیون ورزشهای دانشگاهی، اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و پژوهشگاه علوم ورزشی به مثابه سه بعد یک مثلث هستند که با استفاده از ساختار آنها میتوانیم تحرک جدی را در بخش ورزش دانشگاهی شاهد باشیم.
معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری با اعلام اینکه مسابقات نه گانه ورزشی را از ماههای گذشته شروع کردهایم و بخشی از آنها شروع و در حال برگزاری است، گفت: مجموعه فعالیتهایی که هدف آن گسترش فعالیتهای ورزشی در حوزه ورزشهای قهرمانی و همگانی دانشجویان است را به صورت جدی دنبال میکنیم.
داداش پور درباره سرانه فضاهای ورزشی کشور گفت: شاخص مشخصی از سرانه مطلوب فضاهای ورزشی در دنیا وجود ندارد؛ با این وجود، به هر میزان که فضای ورزشی بیشتر باشد بهتر است. در این عرصه خوشبختانه خیلی از دانشگاهها فضاهای ورزشی مناسبی دارند، اما در برخی از دانشگاهها به دلیل تازه تاسیس بودن یا مساحت کوچک محیطی، سرانه ورزشی مورد انتظار ما وجود ندارد. تلاش ما این است این نابرابری را تا جایی که ممکن است کاهش دهیم و بتوانیم تغییر اثربخشی در حوزه ورزش دانشگاهی بوجود آوریم.
رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به اینکه ما باید کار پایهای را در ورزش دانشگاهی شروع کنیم؛ ادامه داد: باید بازتعریف جدیدی از ورزش دانشجویی بدهیم و ورزش دانشگاهی را به شان و منزلت واقعی خود نزدیک کنیم و مطمئن هستیم ورزش دانشگاهی با توجه به پتانسیل بالایی که دارد میتواند ورزش کشور را تغذیه و شکوفا سازد.
داداش پور تصریح کرد: باید تحرک بیشتری به ورزش دانشجویان بویژه دختران ببخشیم و دانشجویان بیشتری به ورزش اقبال نشان دهند تا سهم ورزش دانشجویان در کل کشور افزایش یافته و مشکلات جسمی - حرکتی دانشجویان بخصوص در دختران بهبود یابد، با توجه به امکانات ورزشی خوبی که در دانشگاههای کشور وجود دارد، باید تلاش کنیم همه دانشجویان به ورزش روی بیاورند و ورزش دانشجویان کشور به معنی واقعی احیا شود.