پخش زنده
امروز: -
مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) گفت: ۱۰۰هزار دانشمند جهان اسلام با مشارکت در برنامههای بنیاد مصطفی (ص) در شبکه این بنیاد هستند که از ۹۰۰ مرکز علمی جهانی شناسایی شدهاند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری تسنیم مهدی صفارینیا؛ مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص)، در «گردهمایی خادم المصطفی (ص)» اظهار کرد: طبق بررسیهای انجامشده تعداد دانشمندان و پژوهشگرانی که حداقل یک مستند علمی را منتشر کردند، حدود ۷۰ میلیون نفر در جهان اعلام شدهاند.
وی افزود: از این تعداد آنانی که سهم جهان اسلام را دارند و فعال هستند، بالغ بر ۳ میلیون نفر هستند که حدود ۴ درصد پژوهشگران جهان را تشکیل میدهند. این تعداد نفر، مخاطبان جایزه مصطفی (ص) در برنامههای ما هستند، باید بتوانیم به افق برنامههای خود برسیم و این تعداد را تحت پوشش قرار دهیم.
مدیرعامل بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) اظهار کرد: ۱۰۰ هزار دانشمند جهان اسلام با مشارکت در برنامههای بنیاد مشارکت دارند و در شبکه بنیاد هستند که این تعداد از ۹۰۰ مرکز علمی جهانی شناسایی شدهاند، این عملکرد برای یک مجموعه نوپا با فعالیت ۱۰ ساله است، امیدواریم این حرکت در یک فرایند مطلوب، جایزه را به یکی از جوایز اصلی در دنیا برساند.
صفارینیا گفت: برگزیدگان جایزه مصطفی (ص) مانند پروفسور جکییینگ، پروفسور شکراللهی، پروفسور خادمالحسینی، پروفسور شاهین، پروفسور بهاروند، دکتر عبدالاحد و... تأثیرات خوبی در دنیا و جهان داشتهاند که دانش آنان به مرحله تجاریسازی رسیده است.
سردیس برگزیدگان چهارمین دوره اعطای جایزه مصطفی (ص) رونمایی شد
مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) بیان کرد: این افراد ستارگانی بودند که نورشان دیده نمیشد، اما اکنون جایزه مصطفی (ص) از بین ۱۰۰ هزار نفر آنان را شناسایی و در سطح دنیا معرفی کرده است.
وی ادامه داد: بهجز جایزه مصطفی (ص) در حوزه دانشآموزی مسابقه دانشآموزی نور را داریم که ۲۰ هزار دانشآموز تحت پوشش این مسابقهاند و این تعداد دانشآموز ۹ هزار فیلم یکدقیقهای علمی تولید کردهاند و سالانه این مسابقات برگزار میشود.
صفارینیا اضافه کرد: در رقابت علمی کنز که مختص دانشمندان جوان است، حدود ۲ هزار نفر از سطح کشورهای اسلامی شرکت کردهاند، در برنامه استپ نیز بهجز ایران کشورهای ترکیه، مالزی، عمان و پاکستان میزبان دانشمندان جهان اسلام بودهاند.
وی یکی دیگر از کارهای خوب بنیاد را برشمرد و گفت: بنیاد این امکان را داده است که دانشمندان جوان، فرصتهای مطالعاتی را در اختیار داشته باشند، تاکنون ۳ دانشگاه در پاکستان، ترکیه و ایران، فرصت تحقیقاتی برای دانشمندان تعریف کردهاند.
مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) اظهار کرد: این مجموعه اقدامات توسط خادمان مصطفی (ص) انجام شده است که امروز در جلسه حضور دارند. اشخاص حقیقی و حقوقی بانی جایزه مصطفی (ص) هستند که بیش از ۱۶۰ رسانه از ۲۳ کشور جهان آن را منعکس کردهاند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ عصر روز سهشنبه ۲۵ بهمن ماه گردهمایی خادمالمصطفی (ص) با حضور علیاکبر صالحی؛ رئیس هیئت مدیره بنیاد مصطفی (ص) و قائممقام و معاون پژوهشی فرهنگستان علوم، مهدی صفارینیا مدیر بنیاد مصطفی (ص) و رئیس پارک فناوری پردیس، محمدحسین حسینزاده رئیس بانک قرضالحسنه رسالت و جمعی از شخصیتهای برجسته علمی و مدیریتی کشور برگزار شد و از ۱۲ واقف و خیّر بنیاد مصطفی (ص) تقدیر و به آنان نشان خادمالمصطفی (ص) اهدا شد.