پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: طرح تشدید کنترل بهداشتی مواد پروتئینی از سیزدهم اسفند امسال آغاز میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، آقا میری در نخستین نشست تخصصی مدیران کشتارگاههای دام و طیور منطقه ۵ کشور در مشهد گفت: سازمان دامپزشکی کشور امسال هم مانند پارسال برنامه تشدید نظارت بهداشتی بر مواد پروتئینی را در تعطیلات نوروز و همچنین ماه مبارک رمضان تا پایان عید سعید فطر خواهد داشت ازاین رو امسال این برنامه از سیزدهم اسفند امسال تا پایان عید فطر اجرا میشود.
وی افزود: این نظارتهای بهداشتی بر مراکز تولید و عرضه مواد غذایی و همچنین رستورانها و هتلها در ایام تعطیلات نوروز و همچنین در ماه مبارک رمضان انجام میشود.
معاون وزیر جهادکشاورزی گفت: کشتارگاههای کشور از روز دوم عید فعال هستند تا کمبودی در تولید گوشت مرغ و گوشت قرمز وجود نداشته باشد.
بررسی مشکلات تولید در حوزه گوشت مرغ و گوشت قرمز
معاون وزیر جهادکشاورزی در این نشست گفت: سالانه ۹۰۰ هزارتن گوشت در کشور مصرف میشود که ۱۴۰ هزارتن آن وارداتی ست.
آقا میری افزود: کشور ما جزو معدود کشورهایی است که غذا و گوشت به راحتی به آن وارد کشود نمیشود و باید از مجاری خاصی رصد شود.
وی با بیان اینکه بیش از ۸۰۰ نوع بیماری مشترک بین انسان و دام وجود دارد افزود: سلامت مردم خط قرمز سازمان دامپزشکی کشور است و با حساسیت زیادی ذبح دام و توزیع آن از لحاظ شرعی و بهداشتی انجام میشود.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: پارسال حدود ۹۰۰ تن گوشت مرغ و گوشت قرمز شناسایی و معدوم شد.
بهره برداری از مرکز تحقیقات دام در گلمکان خراسان رضوی
آقا میری در این نشست همچنین گفت: مرکز تحقیقات دام در گلمکان خراسان رضوی که یکی از مهمترین مراکز تحقیقاتی دامپزشکی کشور به شمار میرود تا پایان سال به بهره برداری میرسد.
وی افزود: اجرای این مرکز تحقیقات از پارسال در دستور کار قرار گرفت و تا کنون ۹۴ درصد پیشرفت داشته است
آقا میری افزود: حدود ۲۶ سال گذشته ساخت مرکز مطالعات تحقیقات بیماریهای دام در گلمکان خراسان رضوی آغاز، اما ۹ سال گذشته ساخت این مجموعه متوقف شد.