پخش زنده
امروز: -
وزیر بهداشت گفت : از مجموع داروهای بیماران خاص و صعب العلاج ، حدود 20 قلم دارو مانده بود که آنها نیز دیشب طبق تفاهم نامه جدید به قیمت سال 91 عرضه می شود .
به گزارش واحد مرکزی خبر ، دکتر سیدحسن هاشمی در حاشیه مراسم تکریم و معارفه معاونان قدیم و جدید آموزشی این وزارتخانه در جمع خبرنگاران افزود : بیمه تامین اجتماعی دیشب تعهد کرد که فرانشیز بیمه ای این تعداد قلم دارو را نیز که از مجموعه داروهای پرمصرف بیماران خاص و صعب العلاج مانده بود ، افزایش دهد تا به قیمت پارسال برسند و به این ترتیب فهرست داروهای خاصی که با قیمت های جدید وارد سامانه بیمه تامین اجتماعی می شوند ، کامل شد .
وزیر بهداشت با بیان اینکه قول داده بودیم داروهای بیماران خاص و صعب العلاج تا پایان امسال ارزان شود ، افزود : ما به قول خود زودتر از موعد عمل کردیم و امیدواریم بیمه ها نیز در این راه ما را همراهی کنند.
وی از پرداخت 400 میلیارد تومان به بیمه ها تاکنون ، برای افزایش فرانشیز بیمه ها در بخش داروهای خاص و صعب العلاج خبر داد و افزود : تعهد کرده ایم که بیش از یک هزار میلیارد تومان برای این منظور به بیمه ها بپردازیم .
هاشمی همچنین در پاسخ به یکی از خبرنگاران در باره این گفته از مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی که از رایگان شدن داروهای بیماران خاص خبر داده بود گفت : من نیز از این صحبت تعجب کردم و از ایشان خواستم قولهایی بدهیم که می توانیم به انجام برسانیم ولی وی معتقد است که این کار شدنی است و بهتر است برای اطلاعات بیشتر در این باره از وی سوال کنید .
وزارت بهداشت نباید ارباب رجوع داشته باشد
وزیر بهداشت در مراسم تکریم و معارفه معاونان قدیم و جدید آموزشی وزارت بهداشت در این وزارتخانه گفت : این درست نیست که هر روز عده زیادی ارباب رجوع برای کارهای ابتدایی در وزارت بهداشت صف می کشند.
دکتر سیدحسن هاشمی گفت : از همه معاونت ها و دانشگاههای علوم پزشکی می خواهم دلایل مراجعه مردم را به معاونت خود فهرست کنند تا برای کاهش این مراجعه ها و اتخاذ روشی دیگر ، تدبیری بیندیشیم .
وی با اشاره به اینکه بسیاری از وزارتخانه ها این مشکل را از طریق راه اندازی سامانه های مختلف برای مردم حل کرده اند افزود : مثلا وزارت صنعت معدن و تجارت که از پرکارترین وزارتخانه هاست ، برای ابتدایی ترین نیازها تا پیچیده ترین مشکل مردمی که لازم است مراجعه کنند ، راهکاری الکترونیک دارد و اگر این چنین نبود هر روز هزاران نفر باید در مقابل این وزارتخانه صف می کشیدند .
وزیر بهداشت همچنین به لزوم تعیین مقررات جدید در گزینش دانشجوی پزشکی و دستیار تخصصی و فوق تخصصی اشاره کرد و گفت : بسیاری از مشکلات ما در زمینه تامین نیروی انسانی متخصص که در این سالها با مشکلات متعدد روبرو بوده و با جدا کردن برخی پزشکان متاهل در اعزام اجباری به طرح ، موجب نارضایتی هایی شده ، با انتخاب دانشجو و دستیار پزشکی از استانهای مختلف برطرف می شود .
وی همچنین راه حل کمبود نیروی انسانی را نیز در طرح پزشک خانواده ، در انتخاب دانشجویان بومی در رشته پزشکی اعلام کرد و افزود : دو مشکل اصلی در اجرای برنامه پزشک خانواده بودجه و کمبود نیروی انسانی است.
هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود به بیکاری برخی از دانش آموختگان علوم پزشکی نیز اشاره کرد و گفت : اینکه مامای بیکار یا دانش آموخته بیکار در علوم پزشکی داشته باشیم ، پدیده ناپسندی است و باید بپذیریم که برخی از رشته های علوم پزشکی فقط مشکل ادامه تحصیل جوانان ما را حل می کنند و برای بازار کار آنها پیش بینی نشده است .
وی به ضرورت همگرایی پزشکان در همه رشته های تخصصی تاکید کرد و افزود : فضای گفتمان به شکلی جدید در همه بخش ها ایجاد شده است و ما نیز در جامعه پزشکی باید با همکاری یکدیگر به پیشرفت کشور و دفاع از حقوق مردم کمک کنیم .
وی همچنین به نقش بزرگ سازمان نظام پزشکی ، گروههای تخصصی ، گروههای بورد و انجمن های تخصصی پزشکی اشاره و اضافه کرد : این نهادها و دانشگاهها ، بسیاری از مسئولیت های وزارت بهداشت را می توانند بر عهده بگیرند و با چرخش مسئولیت ها ، کارها نیز بهتر پیش برود .
بنابر این گزارش در این مراسم که برای تکریم دکتر بهرام عین الهی و معارفه دکتر سیدامیرمحسن ضیایی به عنوان معاون جدید آموزشی وزیر بهداشت برگزار شد ، روسای سازمان نظام پزشکی و دانشگاههای علوم پزشکی شهید بهشتی و ایران نیز حضور داشتند .