پخش زنده
امروز: -
لی تو تی هونگ گفت: ویتنام برای روابط با ایران ارزش قائل است و به دولت و ملت ایران به خاطر موفقیتهای اقتصادی-اجتماعی چشمگیرشان در ۴۴ سال گذشته تبریک میگوید.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، معاون وزیر خارجه ویتنام موفقیتهای اقتصادی-اجتماعی ایران طی ۴۴ سال گذشته را به یمن پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به دولت و ملت ایران تبریک گفت.
خانم لی تو تی هونگ (LE THI THU HANG) معاون وزیر خارجه ویتنام در مراسم جشن چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در در ویتنام تصریح کرد: دولت و مردم ویتنام برای روابط با ایران ارزش قائل هستند و به دولت و ملت ایران به خاطر موفقیتهای اقتصادی-اجتماعی چشمگیرشان در ۴۴ سال گذشته تبریک میگویند.
وی افزود: دوستان ایرانی ما با غلبه بر مشکلات و چالشهای فراوان، تلاشها و جهشهای بزرگی را در راستای ساختن کشوری زیبا، آباد و همیشه در حال رشد، انجام داده اند.
"خانم لی تو تی هونگ "با اشاره به دستاوردهای چشمگیر ایران در علم و فناوری به ویژه فناوری نانو، علوم و فناوریهای فضایی و تحول دیجیتال گفت: با توجه به اولویتهای دولت ویتنام در توسعه علم، فناوری و نوآوری، ظرفیتهای گستردهای برای همکاری با ایران در آینده وجود دارد.
وی به در دوره پسا کرونا اشاره و خاطرنشان کرد: ایران و ویتنام با مناظر طبیعی چشم نواز و مکانهای تاریخی باشکوه، مقاصد جذابی برای گردشگران علاقمند به کاوش در تاریخ، فرهنگ و فعالیتهای تفریحی هستند که ضرورت دارد موضوع گردشگری دو کشور بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
معاون وزیر خارجه ویتنام با خرسندی از روابط خوب سیاسی - دیپلماتیک دو کشور و در پی آن تحولات مثبت و سازنده در سالهای اخیر، دو طرف باید در دوره پیا کرونا همکاریهای دوجانبه را با تبادل هیئتها در همه سطوح از سر بگیرند. لازم به ذکر است همکاریهای اقتصادی و تجاری میان ویتنام و ایران تقویت و نتایج بسیار خوبی در این بخش، حاصل شده است.
سفیر کشورمان در ویتنام نیز در این مراسم که برخی نمایندگان مجلس، مسئولان ویتنام و سفرا و هیاتهای دیپلماتیک مقیم هانوی حضور داشتند انقلاب اسلامی را تجلی خواست و اراده ملت ایران به رهبری خردمندانه حضرت امام خمینی (ره) دانست.
علی اکبر نظری به برخی دستاوردهای بزرگ کشور در دوران ۴۴ ساله انقلاب مانند رتبه اول غرب آسیا در تولید برق و بزرگترین صادرکننده بنزین در این منطقه، رتبه چهارم دنیا در نانوفناوری، جایگاه هشتمین کشور دنیا در عرصه فناوری فوق پیشرفته فضایی با پرتاب موفق ماهواره بر "سیمرغ" و رتبه سیزدهم در صنعت دریایی با توان ساخت کشتیهای بزرگ، قرار گرفتن در زمره معدود کشورهای دارای چرخه کامل هستهای اشاره کرد.