افتتاح ۱۰ کیلومتر از بزرگراه مشهد-دوغارون در محدوده فریمان
۱۰ کیلومتر از بزرگراه مشهد دوغارون در محدوده فریمان به تربت جام، با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی افتتاح شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی ، معاون وزیر شهرسازی در این مراسم گفت: این محور هم از نظر منطقهای و هم از نظر راه
![افتتاح ۱۰ کیلومتر از بزرگراه مشهد-دوغارون در محدوده فریمان افتتاح ۱۰ کیلومتر از بزرگراه مشهد-دوغارون در محدوده فریمان](/files/fa/news/1401/11/21/9222776_668.jpg)
ارتباطی مهم است و بسیاری از مراودات باری و مسافری به کشور همسایه افغانستان، از طریق آن انجام میشود.
خیرالله خادمی افزود: ۴۰ کیلومتر باقی مانده این مسیر در سمت تربت جام تا تایباد تا سه سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
نماینده مردم فریمان در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به اینکه برای این ۱۰ کیلومتر که به بهره برداری رسید، ۲۰۰ میلیاردتومان هزینه شده است، افزود: یکی از موانع موجود در این مسیر با توجه به نزدیکی به شهر فریمان، وجود معارضان بود که رفع شد.
دکتر سیداحسان قاضی زاده هاشمی ابراز امیدواری کرد که ۱۰ کیلومتر ابتدایی مشهد در سمت تپه سلام و ادامه آن از سمت تربت جام تا تایباد هم تکمیل و این مسیر به شبکه بزرگراهی متصل شود.