دکتر بلوچی ادامه داد: باید همه بخش های ستاد سازمان و استان های کشور همکاری داشته باشند و از تجربیات هم برای افزایش جذب اهداکننده سالم استفاده کنند.
همچنین دکتر مژده نخلستانی حق مدیر کل دفتر روابط عمومی و جذب اهداکننده گفت: دو واحد روابط عمومی و جذب مانند یک پیکر هستند و ادغام این دو واحد می تواند در جذب اهداکننده و آگاهی بخشی مفید باشد.
معاون اجتماعی سازمان انتقال خون گفت: یکی از دستاوردهای ادغام این دو واحد حفظ ذخایر خونی کشور با توجه به سرمای شدید هوا و بیماری کرونا است .
دکتر نخلستانی گفت: طرح شبکه زندگی از آبان امسال از استان زنجان و گلستان شروع شده و تا کنون به ۸ استان گسترش پیدا کرده است که از ابتدای سال آینده این طرح در سطح کشور اجرا خواهد شد.
در ادامه این میزگرد تصویری نماینده مدیران چهار استانی که بیشترین درصد جذب اهداکننده را داشتند تجارب خود را به اشتراک گذاشتند.
خانم دکتر گیتی ایزدی پور مدیر دفتر جذب و نگهداری اهداکنندگان گیلان علت موفقیت خود در جذب اهدا کننده را استفاده از ظرفیت انجمن های مردم نهاد در فرهنگ سازی اهدای خون دانست.
مدیر دفتر جذب و نگهداری اهداکنندگان گیلان ادامه داد: در استان گیلان ۴۰۰ سمن (سازمان مردم نهاد) وجود دارد که بعضی از آن ها برای گسترش فرهنگ اهدای خون سالم و مستمر ظرفیت خوبی دارند.
خانم دکتر ایزدی پور گفت: ۴ سمن برای کمک به فرهنگ سازی اهدای خون به ثبت رسیده که شامل انجمن داوطلبانه اهدای خون، انجمن گیل یاران اهدای خون و پلاکت، مؤسسه فرهنگی اهدای خون و سلامت گیلان و کانون انتقال خون دانشگاه علوم پزشکی گیلان است.
خانم طاهره مقصودلو از استان گلستان نیز طرح شبکه زندگی را از راهکارهای جذب اهداکننده بار اول از طریق معرفی داوطلب اهدای خون توسط اهداکنندگان با سابقه دانست.
همچنین خانم مائده هنریار از استان خراسان شمالی از راهکار های جذب اهداکننده به انواع فراخوان و دعوت جمعی و فردی از اهدا کنندگان، افزایش اعزام تیم سیار به شهرستان ها و تشکیل جلسه با ارگان های مؤثر شهر و استان و تبلیغات از طریق فضای مجازی را مؤثر دانست.
در ادامه خانم مهستی سالور از استان کردستان برای افزایش جذب و نگهداری اهداکنندگان بویژه بانوان به نکاتی از قبیل بهبود مهارت های ارتباطی اشاره کرد.
آقای شهرام شکرچی کارشناس شبکه ملی خون رسانی هم آمار اهداکنندگان خون در ۱۰ ماه اول امسال نسبت به مدت مشابه پارسال را ارائه داد.
در پایان میزگرد تصویری مدیران و نمایندگان ستادی و استانی دقایقی را برای استفاده از تجربه های یکدیگر اختصاص دادند و به پرسش و پاسخ پرداختند.
گفتنی است؛ در این میزگرد تصویری (وبینار) دکتر مریم صادقی مدیرکل دفتر جلب مشارکتهای مردمی و همکاری های بین بخشی نیز درباره پیگیری تفاهم نامهها و ارتباطات بین سازمانی و هماهنگی های لازم توسط این دفتر سخنانی ایراد کرد.