پخش زنده
امروز: -
نشست بررسی علل و عوامل کاهش صادرات کشمش در اتاق بازرگانی صنایع و معادن قزوین برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، این نشست تخصصی، با حضور روسای کمیسیونهای کشاورزی اتاق بازرگانی ۲۰ استان و روسای اتاق بازرگانی در قزوین برگزار شد.
در استان قزوین سالانه ۳۲۰ هزار تن انگور تولید میشود که ۷۴ هزار تن آن به کشمش تبدیل میشود.
اصولی نبودن فرایند تولید و نگهداری و متناسب نبودن هزینههای تولید با قیمت فروش، از جمله دلایل کاهش صادرات اعلام شد.
باقیماندن سموم کشاورزی در محصول، موضوعی است که بحث داغ این محفل بود.
بازدهی قابل توجه انگور در یکی از تاکستانهای استان قزوین با استفاده از ظرفیتهای شرکتهای دانش بنیان، اهمیت لزوم حرکت به سمت روشهای نوین و علمی تولید این محصول را اثبات کرده است.
بازگشت ارز حاصل از صادرات کشمش، واکنشهای متفاوتی را هم در برداشت.
ایران با تولید ۱۴۰ هزار تن کشمش، سومین جایگاه تولید و صادرات این محصول را در دنیا دارد.