پخش زنده
امروز: -
مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: ۵ هزار و ۴۰۰ محله و ۱۰۰ هزار کوچه در بافتهای ناکارآمد شهری در کشور شناسایی شده است که باید با استفاده اقدامات ابتکاری جهادی سرعت نوسازی در حوزه بازآفرینی شهری افزایش یابد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، در نشست هماندیشی با گروههای جهادی گفت: ۵ هزار و ۴۰۰ محله و ۱۰۰ هزار کوچه در بافتهای ناکارآمد شهری در سطح کشور شناسایی شده است که باید با استفاده از فناوریهای نوین و اقدامات ابتکاری جهادی سرعت نوسازی در حوزه بازآفرینی شهری افزایش یابد.
دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار، وجود دهکهای پایین و محروم جامعه در محلات هدف بازآفرینی شهری و توجیهپذیر نبودن اقتصادی تولید مسکن برای سازندگان و توسعهگران را دو مشکل اساسی در مسیر نوسازی بافتهای فرسوده برشمرد و گفت: ساکنین در بافتهای فرسوده باید به این فضا و اعتماد برسند که چشم سومی در راستای حفظ منافعاش در محله حضور دارد و آنان در روند نوسازی بناهای فرسوده خود مراقبت، همراهی و کمک میکند.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: این امر نیازمند وجود گروههای جهادی متخصص (حلقه میانی) آموزشهای دیده است که با حضور در محلات هدف بازآفرینی با مردم ساکن مذاکره کند و آنان را با حقوق قانونی خودشان آشنا و قراردادهای متناسب با منافعشان با سازندگان و توسعه گران منعقد و به نحوه اجرای پروژههای نوسازی نظارت کنند.
محمد آیینی با بیان اینکه مناطق حاشیهنشین از همه ظرفیتها، معافیتها و تخفیفات مناطق محروم برخوردار هستند، اظهارکرد: براساس سند ملی ساماندهی و توانمندسازی سکونتگاههای غیررسمی باید سرانه استاندارد مسکن در محلات هدف بازآفرینی شهری به متوسط استاندارد مسکن همان شهر برسد.
معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: مقاوم سازی و نوسازی مساکن در محلات هدف بازآفرینی شهری به عنوان نیاز اولیه باید مطرح باشد و این بدین معناست که ایمنسازی و نوسازی سقفهای لرزان مناطق بافتهای ناکارآمد شهری باید در اولویت سیاستهای نوسازی برنامهریزی شود.