پخش زنده
امروز: -
براساس آمار وزارت کشور انگلیس، از اغاز سال جدید میلادی تاکنون به ترتیب افغانستانی ها، سوریها و هندی ها، بیشترین پناهندگان به انگلیس از آبراهه مانش بوده اند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از لندن، براساس آمار وزارت کشور انگلیس، شمار هندیهایی که به صورت غیرقانونی و به منظور درخواست پناهندگی، با قایقهای کوچک، از طریق آبراهه مانش به انگلیس وارد میشوند، رو به فزونی است.
در نخستین ماه سال جاری تاکنون ۲۵۰ هندی با همین روش، به انگلیس آمده اند در حالی که پارسال در مجموع ۲۳۳ هندی به این روش به انگلیس وارد شده بودند.
بر اساس این گزارش در ماه ژانویه امسال، یکهزار و ۱۸۰ پناهجو با قایق کوچک از فرانسه و از طریق آبراهه مانش وارد انگلیس شده اند.
نشریه دیلی میل به تازگی به نقل از کارشناسان وزارت کشور انگلیس نوشت: دانشجویان هندی راهی پیدا کرده اند که براساس آن، میتوان با پرداخت شهریهای کمتر از دیگر دانشجویان خارجی، در دانشگاههای انگلیس مشغول تحصیل شد. به گفته این کارشناسان، دانشجویان هندی پس از ورود به انگلیس و در حالی که درخواست پناهندگی آنان در دست بررسی است، با پرداخت شهریهای حدود ۹ هزار پوند، همچون دانشجویان انگلیسی میتوانند وارد دانشگاه شوند و بدین ترتیب، بدون نیاز به روادید دانشجویی که گران است، با درخواست پناهندگی در انگلیس ساکن میشوند.
بر اساس این گزارش علاوه بر عبور از کشور فرانسه و آبراهه مانش، هندیها تا ابتدای ماه ژانویه میتوانستند ابتدا به صربستان بروند، زیرا ورود برای هندی ها، نیاز به روادید نداشت و سپس برای ورود به انگلیس، اقدام کنند. به نوشته دیلی میل، از ابتدای سال جاری میلادی، دولت صربستان به منظور تشابه با قوانین اتحادیه اروپا، ورود هندیها بدون روادید را لغو کرد.
بر اساس گزارش وزارت کشور انگلیس هندیها بیش از شهروندان دیگر کشورها، ورای زمان روادیدشان، در انگلیس میمانند. در سال ۲۰۲۰ میلادی، بیش از ۲۰ هزار هندی، پس از پایان زمان روادیدشان، در انگلیس ماندند که بیش از دیگر ملیتها بود.