پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: ۲۲ بهمن از سامانهای رونمایی خواهد شد که مسیر «مولدسازی داراییهای دولت» را شفاف در معرض دید عموم مردم قرار میدهد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آقای قربانزاده گفت: جزئیات اطلاعات مربوط به مسیر مولدسازی از جمله آدرس املاک و نقشه محل قرارگیری آنها و محل مصرف پولها بر روی سایت بارگزاری و به تدریج کاملتر خواهد شد و به طوری که آحاد مردم به صورت شفاف از آن مطلع باشند.
آقای قربانزاده درباره مصونیت قضائی مجریان مولدسازی هم گفت: این مصونیت، مصونیت از جرم، تبانی، رشوه و زد و بند و تخلف نیست بلکه فقط در یکجاست و آن برای این است که تصمیمات و مصوبات هیئت هفت نفره که نمایندگان سران قوا هستند باید مستحکم و غیرقابل خدشه باشد و خریداران به این تصمیمات اطمینان داشته باشند.
معاون وزیر اقتصاد گفت: "مولدسازی داراییهای دولت" بر خلاف تصور ایجاد شده، برای تامین کسری بودجه نیست. آقای قربانزاده گفت: حتی دولت اگر کسر بودجه هم نداشت و همه منابع مالیش از مالیات تامین میشد کسری تراز عملیاتیش صفر بود، باز هم ضرورت داشت باید به سمت مولدسازی دارائی هایش میرفت. معاون وزیر اقتصاد گفت: دولت به اندازه GDP کشور (تولید ناخالص داخلی در یکسال) دارایی دارد که بهره وری بخشی بزرگی از این دارایی صفر است. رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: بنابر برآوردهای سال ۱۳۹۶، دولت هفت هزار هزار میلیارد تومان دارایی دارد که اگر بشود یک درصد از این داراییها را کارآمد کرد، بخش قابل توجهی از مشکلات کشور حل میشود. به گفته آقای قربانزاده، مولد سازی داراییها روشهای متنوعی دارد که مزایده و انتقال کامل مالکیت یکی از این راههاست. آقای قربانزاده افزود: تهاتر یکی دیگر از این راههاست. مثلا در شهر خرم آباد و یا بندرعباس، دانشگاه علوم پزشکی، زمین خالی بزرگ بلااستفاده دارد و کمی آن طرفتر بیمارستانی در حال ساخت است که سالیان سال نیمه کاره است که میتوان با تهاتر زمین با پیمانکار، در کمترین زمان، پروژه ساختِ بیمارستان را تکمیل کرد. یا مثلا وزارت آموزش و پرورش ۱۶۳۹ مدرسه نیمه ساز خیرساز دارد که نیمه کاره رها شده است. از طرفی همین وزارتخانه مثلا در میدان ونک تهران، مدرسه شهید رجایی در پهنه تجاری را دارد که حتی مشکل ایجاد ترافیک دارد و راهور مانع فعالیت آن میشود و یا مدرسه شهید بهشتی در حوالی خیابانهای صدر و شریعتی است که مطابق استانداردها باید تعطیل شود و یا در میدان تجریش در پهنه تجاری وزارت آموزش و پرورش یک زمین با مساحت ۲ هزارمربع دارد که به صورت متروک رها شده است. با مولدسازی همین چند زمین و مدرسه میتوان دهها مدرسه و مرکز آموزشی را در سراسر کشور تکمیل کرد و یا ساخت. رئیس سازمان خصوصی سازی یکی دیگر از راههای مولدسازی را عرضه این املاک در بورس کالا و یا فرابورس و تبدیل آن به صندوقهای املاک و مستغلات و یا بورس املاک و مستغلات دانست. به این ترتیب میتوان یک ملک را به واحدهای (یونیت) کوچکتر تقسیم کرد که عموم مردم توانایی خرید آن را داشته باشند و بتوانند هم از تورم مصون باشند و هم با همان واحد سرمایه گذاری درآمد مستمر داشته باشد.
معاون وزیر اقتصاد انجماد و راکد نگه داشتن املاک و زمینهای دولت را یکی از دلایل گرانی ملک و تورم در این حوزه برشمرد و افزود: دولت ملاک بزرگی شده است و به همین ترتیب شرکتها و بانکهای دولتی به سمت خرید ملک و دارایی ثابت و در نتیجه حبس و انجماد ملک رفته اند. راه حل این مشکل این است که دولت املاک خود را به صورت فراگیر و برای همه مردم عرضه کند. اگر املاک منجمد دولت، مولدسازی شود سمت عرضه افزایش پیدا خواهد کرد و با ساز و کاری از جمله صندوق املاک و مستغلات (Real State Investment Trust) امکان هدایت نقدینگی و سهیم شدن و مصون شدن مردم از تورم حوزه ملک ممکن میشود، توان تسهیلات دهی بانکها و تأمین اعتبار بخش مولد اقتصاد فراهم میشود و در واقع یک تیر و چند نشان است که هم کارایی و کارآمدی و هم عدالت را در اقتصاد محقق میکند.
رئیس سازمان خصوصی سازی تاکید کرد مولد سازی علاوه بر کارامدی اموال دولت باید عدالت را هم گسترش دهد. در حال حاضر مردم با سرمایههای خرد برای حفظ ارزش سرمایه هایشان وارد بازارهای طلا و ارز و خودرو و مانند این میشوند که این روش ضربه به تولید است و موجب انجماد سرمایه و کاهش اشتغال میشود. درصورتیکه اگر همین سرمایهها به واحدهای سرمایه گذاری خرد در املاک دولتی تبدیل شود، باعث تولید بیشتر و کنترل تورم میشود.
چرا پیگیری نمیشود ؟
دهها هزار میلیارد تومان مولد سازی انجام میگردد .
شرکت نفت ، حفاری و توابع
گل گهر
چادرملو
ایمیدرو
شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران
ملی مس
و ....
لطفا آقای آذری بقا این خبرنگار و کارشناس فعال و دلسوز ، مسئولیت و پیگیری خروج شرکتهای مزاحم از تهران را به عهده گیرند .
همان آقایی که کشتارگاه اردبیل را به قیمت یک بیست و پنجم ، خودش خرید .
و اقساطش را هم پرداخت نمیکرد .
........
اثر خصوصی سازی بر تورم را نمیبینیم ؟
اثر خصوصی سازی بر افزایش کسری بودجه را نمیبینیم ؟
اثر خصوصی سازی بر فساد فولاد مبارکه را نمیبینیم ؟
اثر خصوصی سازی بر فساد پتروشیمیها را نمیبینیم ؟
اثر خصوصی سازی بر شرکت نفت را نمیبینیم ؟
اثر خصوصی سازی بر معادن را نمیبینیم ؟
اثر خصوصی سازی بر مخابرات را نمیبینیم ؟
اثر خصوصی سازی بر سود جویی کارفرمایان خصوصی را نمیبینیم ؟
اثر خصوصی سازی بر اخراجها و افزایش بیکاری را نمیبینیم ؟
اثر خصوصی سازی بر تخریب سرمایه های اجتماعی را نمیبینیم ؟
اثر خصوصی سازی بر ناراضی تراشی را نمیبینیم ؟
اثر خصوصی سازی بر زمینه سازی اغتشاشات را نمیبینیم ؟
............
مقصد جاده منحرف خصوصی سازی ، ترکستان است !
......
راه نجات کشور ، پس گرفتن اموال مسروقه دولت است نه پیشروی در جاده سراپا تبانی واگذاریها .
.......
راه نجات : بازگشت به عدالت و قسط است .
اموال مردم (دولت) باید احیا گردد نه امحا !
اموال مردم (دولت) باید احیا گردد !!
نگذارید این حرکت ویرانگر ، ادامه یابد .