نشستی مشترک حوزههای مختلف راه، مسکن و شهرسازی
همکاریهای مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و سازمان نظام مهندسی استان تهران توسعه مییابد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما ، در این جلسه حیدری سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و رامین کریمی رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران و جمعی از اعضای هیات مدیره نظام مهندسی و معاونین و مدیران مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی حاضران در نشست بودند.
آقای حیدری در این جلسه با ابراز علاقمندی در خصوص توسعه همکاریهای فیمابین دو مجموعه در قالب تفاهمنامه مشترک و تشکیل کمیته اجرایی، گفت: در حوزه آموزش نیاز به همکاریهای مستمر و اثربخش وجود دارد و میتوانیم همافزایی خوبی در این زمینه ایجاد نماییم.
وی افزود: در حال حاضر بحث استفاده از فناوریهای نوین ساختمانی به عنوان یک تکلیف بسیار مهم در پروژه نهضت ملی مسکن مورد توجه ویژه قرار دارد و مرکز تحقیقات نیز عهدهدار وظایف خاصی در این حوزه است.
تدوین راهکارهای اجرایی با هدف ترویج نظریههای فنی، تعامل در حوزه مباحث انرژی با تاکید بر به سرانجام رساندن مبحث سامانه پایش انرژی و ترویج و آموزش مقررات ملی ساختمان از طریق سازمان نظام مهندسی از دیگر محورهایی بود که از سوی حیدری مورد تاکید ویژه قرار گرفت.
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با اشاره به اهمیت نقش گواهینامه فنی در ارتقای ساخت و سازها، خاطرنشان ساخت که سازمان نظام مهندسی میتواند در ترویج دریافت گواهینامه فنی و استفاده از مصالح دارای گواهینامه در ساخت و سازها نقش ویژهای داشته باشد.
کریمی رئیس سازمان نظام مهندسی استان تهران نیز در این جلسه با اشاره به نبود ارتباط نزدیک میان مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و نظام مهندسی استان تهران، گفت: متاسفانه با وجود تفاهمنامه مشترک همکاری مربوط به سال ۹۸، تعاملات فیمابین آنگونه که باید صورت نگرفته است و نیاز به تشکیل یک کمیته اجرایی احساس میشود.
وی افزود: مبحث فناوریهای نوین ساختمانی یکی از حوزههایی است که میتوانیم همکاریهای بسیار خوبی را ایجاد نماید. شرایط بهگونهای است که در برخی حوزهها از جمله صنعت ساخت و ساز، با فناوری گریزی مواجه هستیم و لازم است تا با بررسی دقیق، راهکارهای اصلاح آن را ایجاد و اجرایی کنیم.
در این جلسه ، برخی اعضای هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان تهران و تنی چند از مدیران مرکز، دیدگاههای تخصصی خود در خصوص محورهای همکاری و توسعه تعاملات فیمابین دو مجموعه را ارائه کردند.
افزایش دورههای آموزشی حضوری و غیرحضوری بر اساس نیازسنجیهای دقیق، تلاش در جهت ایجاد زیرساختهای لازم به منظور تولید صنعتی، ایجاد هماهنگی بیشتر بین دو مجموعه برای ترویج ساخت و ساز مدرن، توسعه همکاریها در حوزه گواهینامه فنی، آشنا نمودن جامعه با رویکردهای جدید و فناوریهای نوین ساختمانی و... از جمله موضوعاتی بود که در این بخش طرح و مورد تبادل نظر قرار گرفت.